La unele magazine poti sa cumperi telefoane in rate. Daca astepti cateva zile o sa apara in magazinele din Romania Samsung Galaxy S 4, deci S3 se va ieftini.
Daca esti unul din cei care vor sa navigheze pe net cu viteza mare, nu iti lua S3 mini sau S2 pentru ca ele au conectivitate mai slaba ca S3, plus ca S3 are 4G, ceea ce celelalte nu au.
Daca vrei ceva performant (petru multa vreme) cumpara-ti S3.
Daca vrei ceva performant (pentru un an-doi cumpara S2 sau S3 mini ( dar deja sunt depasite de alte telefoane).
Daca vrei ceva doar pentru niste jocuri cumpara S2 ( e mai bun ca S3 mini, dar din cate am auzit va fi la fel de bun ca viitorul S4 mini).
Daca ai nelamuriri mai intreaba.
Dace vrei ceva mare iti recomand Samsung galaxy s3, dar daca vrei cat de cat ceva fain ia-ti Samsung galaxy s3 mini
Http://www.youtube.com/watch?v=1_Uzb1h1l3g
LINK MAGIC >>> http://www.vivasms.ro/h/5f48a30a95
Alatura-te celei mai cool comunitati si primesti promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil!
In plus, castigi bani. Pentru fiecare SMS pe care il primesti de la vivaSMS esti platit. Vrei mai mult? Recomanzi prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei.
In acelasi timp si companiile sunt incantate sa trimita oferte care ti se potrivesc perfect si sunt pe gustul tau.
Sa nu uiti totusi de investitii profitabile >>>
https://uinvest.com.ua/? amigosid=32587
Stii... Conteaza si pretul care-l dai pe el si daca se merita sa dai atat pe el ca peste 1000 de lei inseamna multi bani.
Sora mea are un S2 si sunt multumit de ce poate. Mi se pare un telefon reusit si convenabil ca pret. Dupa parerea mea S3-ul nu arata foarte bine, e mult prea usor si e prea mare, astea's dezavantajele lui (cred eu). Bineinteles ca si pentru jocuri il vreau , pasiunea mea, dar vreau in primul rand sa arate bine si dupa performantele pentru ca asa S2 mi se pare foarte bun si mi se pare ca arata si mai bine ca S3.
Asta am sezisat si eu ca de cand a aparut S4, lui S3 i-a scazut pretul considerabil cu cca 500 lei si sunt constient ca o sa mai scada insa nu ma multumeste de loc infatisarea lui, din punctul asta de vedere mi se pare un telefon nereusit.