Salut!
Pai ce sa zic...telefonul Nokia Lumia 610 gasesti in magazine de la 600Ron. daca nu ai bani de alt Lumia, atunci asta este al tau! Este ieftin pentru ce face!
Dar are niste dezavantaje!:
65K Culori, 256MB RAM, Procesor mic si GPU vechi... in schimb, are
PPI Mare, 8GB Memorie Interna, Blitz LED, baterie care te tine
Dar eu nu mi l-as lua, pentru ca are Windows 7.5... eu cred ca de abia Windows8 se poate compara, in sfarsit, cu Android!
Pe mine nu prea ma intereseaza asta, eu vreau sa mi-l iau din curiozitate pentru ca nu am mai avut un windows phone pana acum si vreau sa umblu si in asa ceva
Eu zic ca merita, umbli foarte usor prin contacte, stocheaza multa muzica, este foarte rapid pe net, si face poze mai ceva ca un Nikon, deci merita. Funda?
Poze mai ceva ca un Nikon de-ala de 250 RON, nu?
@Elektro406: Nu, nu vrei sa iti iei asa ceva. Windows Mobile e o mizerie. A, da, plus ca Nokia au venit la noi, au zis ca stau pina cade meteoritul si dupa aia au fugit si ne-au lasat cu burta la gura. Nemtii cind au plecat de acolo sa vina la noi nu au mai cumparat Nokia de nici o culoare, noi parca n-am avea pic de cap, vine unul si i-o trage ma-tii iar tu ii pupi mina ca te-a vizitat.
Salut! Eu in locul tau ma-as uita mai bine si la alte firme de telefoane cum ar fi :ZTE, Samsung etc. Ti-as recomanda ZTE
Eu deja am un zte grand x in, dar as vrea sa-mi iau si un windows din curiozitate sa vad si exprerienta pe el, pana acum nu am umblat decat in ios si android si vreau sa incerc si ceva nou