In primul rand, telefonul l-ai cumparat nou nout? Daca este nou poti sa il duci inapoi la magazin sa il repare ei(e mai bine decat sa incepi sa umbli tu )
Daca telefonul este second-hand descarca root check de pe magazin play sa vezi daca chiar are root.
Daca are descarga unroot tot de pe magazin play.
Am descărcat si nu are root. Si da, l-am luat second de la o fata, din Germania ( momentan lucrez aici)
Este posibil sa fi avut înainte? Si versiunea Android e 8.0.0. eu când mi-am luat unul nou tot s7 edge acum 2 ani avea 7.1 si ma gandesc ca sa și-a făcut update.
Si dacă chiar ar fi rootat am vreo posibilitate sa il aduc in starea lui inițială sa pot folosi Samsung health si Samsung pass?
Acum am vazut ca nu merge nici sa îi actualizezi nici aplicatiile din Galaxy Store ex.: calendar, ceas, game launcher etc. Se descarcă până la 99% si dupa asta o ia de la capăt de la 0% si tot așa in continuu până il opresc eu...
Cum sa nu. Gasesti rom original pentru modelul ala, pe xda developers, si gasesti acolo si tutorial pentru asta.
Păi nu o sa imi arate tot asa ca telefonul a fost folosit la rooting?
Si inca ceva, când intru in recovery mode rămâne imprimat pe display meniul vechi ( de la Android 7.1 cred) asa avea meniul ce-l care l-am luat de nou.
Iar s7 edge au acum 8.0 versiunea de Android?
Te uiti la modelu telefonului, si cauti rom-ul original. si nu, nu o sa iti mai arate ca are root. si poti pe urma sa-i faci update direct de la ei, fara probleme.
Ok. Multumesc pentru sfaturi.
Am văzut acum ca meniul e imprimat în display, e problema la display dar nu se observa doar pe alb si pe albastru foarte puțin dacă te uiți atent
Daca este nou cumparat de tine(NU second hand) il poti duce la service, daca e second hand nu ai csf.
AlexMaftei2001 întreabă: