| Xenoverse a întrebat:

De doua saptamani urmaresc un smartphone Samsung Galaxy J7 care costa 1.299 lei si azi cand am fost la magazinul meu din oras la altex era 1.449 lei nu mai inteleg, nu trebuia sa costa cat era pe net sau de black friday va fi redus cu 150 lei, astept raspunsuri.

5 răspunsuri:
| ata123 a răspuns:

Exact, ai ghicit! au "umflat" prețul ca tot se apropie asa vestitul Black Friday iar in ziua "cea mare" va fi redus la prețul inițial pe care îl stiai tu! Astia suntem noi, romanii, tehnici de marketing

| LoryKely a răspuns:

Hei. Eu am telefon Samsung Galaxy j7 2016. Tu il vrei pe 2017? 2016 a costat 900 de lei și e încă super bun și merge rapid. Mai ales cu noua actualizare. Nu stiu daca mai este 2016 dar dacă este ti-l recomand. E bun si mai ieftin happy

| Petru_Deak_2000 a răspuns:

Salut! E totul strategie de marketing, cresc prețurile înainte de Black Friday și după bagă o reducere astfel încât să nu piardă prea mult. S-a mai întâmplat

Bula
| Bula a răspuns:

Fa asa: copiezi link-ul paginii Altex si faci si screenshot de la pagina Altex unde oferta este de 1299 lei.
Inarmat cu aceste dovezi si cu pagina tiparita mergi la Altex din orasul tau.
Cum Altex face reclama ca la ei este totul cel mai ieftin si iti platesc (scad) de doua ori difereta, le dai dovezile ai ceri telefonul sa ti se vinda la pretul de... 1149 lei!
Daca nu vor sa-l dea asa, atunci le faci reclama negativa la Protectia Consumatorului, Facebook, etc.

| KKTGRS a răspuns:

Nu poti sa-l comanzi de pe internet? Vei avea pretul initial si transportul e gratuit.Nu vad care e problema. Poti sa-l iei si de pe alte site-uri...