| Sandu3 a întrebat:

Salut.Doresc sa achizitionez un telefon care NU ARE RADIO.Deci repet, NU ARE RADIO.M-am uitat un pic pe Google Play si am vazut o multitudine de aplicatii de radio.Intrebarea mea este:daca instalez o aplicatie din asta si dau drumul la un post de radio o sa se auda acelasi lucru, adica aceeasi muzica si la mine pe telefon si intr-un radio cu baterii de exemplu sau aplicatiile difuzeaza altceva? Si voi ce aplicatii folositi? Ascult foarte mult radioul si pentru mine e important.

14 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Ce telefon e ăla lel...altul n-ai găsit?

| Wr3nch a răspuns:

Nu vad de ce ai asculta radio cand exista Spotify si YouTube music dar da, vei auzi fix ce e la radio normal dar trebui sa ai acces la net, or Wifi or date mobile.

| NakedWarrior a răspuns:

De ce ai vrea radiou? se difuzeaza cele mai proaste melodii acolo

| Intruder19 a răspuns:

TuneIn Radio, e cea mai buna aplicatie, ai toate radiourile romanesti + multe internationale iar calitatea audio este destul de buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aplicatiile alea difuzeaza la fel ca la radio cu antena diferenta e ca se aude mult mai bine dar consuma net wifi sau cartela

| gabicoo a răspuns:

Daca NU ARE RADIO va consuma netul de pe cartela daca vrei sa asculti ceva.

| Goete a răspuns (pentru Catrice):

E rar telefon care sa aiba antena radio

| Goete a răspuns:

Da, desi e decizia postului de radio care poate emite in antena diferit de emisiunea internet. In orice caz, asculti emisiunea zilei respective si in principiu aceeasi cu cea de antena - cu oarecare decalaj de cateva secunde. Dar e simplu, instaleaza aplicatia in orice telefon sau tablet sau asculta pe PC postul de radio preferat si fa comparatie cu radiul traditional

| Catrice a răspuns (pentru Goete):

Rar?! Toate telefoanele pe care le-am avut aveau radio, indiferent din "generația" din care făceau parte.

| Goete a răspuns (pentru Catrice):

Daca ai vreun telefon chinezesc, posibil.
Daca ai un top de gama Samsung, nu ai radio
La fel nu ai daca ai un Iphone

| Catrice a răspuns (pentru Goete):

Samsung am si are radio laughing

| StefanE2019 a răspuns:

Ai aplicație radio in telefon, e de ajuns sa ai o cască la telefon și gata asculți radio.

| Sandu3 explică (pentru Intruder19):

Multumesc mult pentru raspuns si pentru sugestie.Interesanta aplicatia.Eu ascult radioul"la greu"si o fac de cativa ani buni.

| Intruder19 a răspuns (pentru Sandu3):

Cu multa placere, eu o folosesc de cativa ani si functioneaza cum trebuie. Poti sa iti faci si lista ta cu radiourile favorite si asculti cand vrei, doar ai nevoie de conexiune la internet.