| RareșAFG a întrebat:

Salut! Doresc sa cumpăr un telefon de pe OLX, iar vânzătorul are telefonul de la Vodafone. In trecut cei de la Vodafone blocau telefoanele pentru neplata ratelor. Stie cineva daca cei de la Vodafone mai fac acest lucru? Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Anonim90945 a răspuns:

Salut! Inca se mai intampla acest lucru si recomandarea mea ar fi sa iti iei un telefon tot de la Vodafone pe numele tau ca sa nu ai problemee sau exista varianta sa cumperi unul de la un amanet. (Ai grija sa functioneze cum trebuie)

| RareșAFG explică (pentru Anonim90945):

Mulțumesc! Consideri ca cele din amanet nu pot fi si ele la randul lor blocate daca sunt tot de la Vodafone?

| Anonim90945 a răspuns (pentru RareșAFG):

Nu prea cred ca s-ar intampla chestia asta si oricum o sa iti spuna cei de la amanet de unde a fost achizitionat telefonul. Totusi, recomandarea mea ar fi sa iti iei unul in rate si bun decat sa te trezesti cu nu stiu ce probleme si chestii de genul.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cumpara-ti din magazin sau Vodafone. De ce alegi sa cumperi de la cineva care nu stii cum l-a folosit sau in ce conditii l-a achizitionat? Sa nu cumva sa primesti niste pietre invelite in cârpe.

| ReddY25 a răspuns:

E mult mai sigur din magazine partenere