Bine faci, du-l inapoi la service. Apropo, cât ai dat pe placă, baterie și manoperă?
150 de lei bateria + manopera, apoi cand am fost sa il ridic am mai dat 100 pentru placa de baza, cu totul 250 ron. Mi s-a parut si mie putin ciudat faptul ca nu a sunat sa imi spuna ca mai are o piesa de schibat(placa de baza) si a trebuit sa astept inca o zi pentru ca avea multe reparatii de facut, deoarece era vineri am stat si peste weekend fara telefonul respectiv, l-am ridicat luni cand m-am dus la liceu (bine asta nu ar fi neaparat o problema pentru ca folosesc mai mult pentru apeluri telefonul si ascultat muzica, restul fac pe laptop)
Daca il duci la service poate il duci la Samsung, altfel poate tot il duci la reparat si poate nu se pricep sa iti faca telefon...
Din pacate nu cred ca am in Ramnicu Valcea, bine acum nu stiu toate service-urile din oras dar asta e al 3 le-a la care apelez, stiu ca sunt la Pitesti daca nu ma insel cei de la Samsung, urmeaza sa ii calibrez eu singura bateria, ma gandesc ca probabil "autorul" nu a facut acest lucru dupa inlocuirea acumulatorului