Serios? Si abonamentul pe ce se da? Pe paine? Sau tot pe cartela. Oricum mihai69 n-a spus nimic de de abonament! El a spus de cartela cu internet de la DIGI (prepay) care are si minute si SMS-uri. Este ieftina si buna. La urma urmei poti sa faci si abonament. Si el este ieftin si bun.
Pune mana pe tembelephon si da telefon la ambii si spune-le ce vrei si sa iti faca oferta mai buna decat ailalti
insa, din experienta mea, as merge pe Vodafone, au cel mai bun semnal din tara SI am un prieten cu o cartela cu jdemii de giga de net care se mostenesc de la o luna la alta, asta bate pana si gigi care NU fac asta!
Am o colega care e la Vodafone si nu are semnal mereu, se pierde uneori. Eu sunt la Telekom nu am avut probleme pana acum merge super. Digi nu recomand deloc, a avut mama nu avea semnal nici in casa nici afara, netul merge groaznic la digi
Dar ma refer ca vreau o cartela reincarcabila, sunt minor si nu imi pot face abonament(si ai mei nu imi fac) si la Vodafone la 5 euro am vazut 30. 000mb de net