Nu am auzit sa existe asa ceva. Cine suna cu nr privat ascunde ceva si nu trebuie raspuns, inchis direct cu orgoliu
Da maestre dar nu stau mult si plec din nou, TPU numai este ce era odata, iar eu numai am chef de rautatile unor smardoi din taste care se cred mai tari decat interlopii care cotizeaza la STAT pentru a fi lasati in pace.
Numai vreau ura in viata mea iar TPU cam asta aduce, daca nu esti de acord cu cutare sau cutare iti tranteste o jignire ca asa vrea el, daca il jignesti inapoi faci mai rau ca le starnesti creierul urat mirositor. Plus ca eu pe TPU sunt ca aia arestati la domiciliu nu am voie sa mai intru in scandaluri
Dar stai linistit nu uit de pretenii mei de aici!
Cînd e vorba de o firma sau ceva oficial, optiunea de numar privat e dubioasa. Nu e ceva OK acolo. Am lucrat cu UberEats si era o chestie interesanta acolo, cei de la Uber au fost foarte ingeniosi, puteai sa suni clientul, sau sa te sune el, dar aparea un numar provizoriu, care nu mai era valabil dupa închiderea comenzii. Dar era un numar clar. Asta era pentru protectia si a mea, si a clienților. Dar, de regula, mai ales daca e vorba de o agenție, trebuie sa existe un numar clar, valabil.
Nicio agentie respectabila ar suna cu numar ascuns, iar daca suna, sunt sanse sigure sa fie scammeri.
Nimeni serios nu suna cu număr privat.
Eu am apelurile de la numere private oprite și așa te sfătuiesc să le ai și tu.