| GoldenBoy17 a întrebat:

Salut Fratii mei de pe TPU, va salut cu tot respectul!
Am si eu o intrebare, si poate ma ajuta si pe mine cineva macar cu un sfat.
Azi am incercat sa fac Downgrade la s6 edge, adica de la Android 7.0, am vrut sa reinstalez Android 6.0.1, si am descarcat de pe Sammobile Tot ce era necesar, Si cand am dat Start prin odin imi zicea Fail si pe Telefon scria Write Protection Enabled adica ( protectia de scriere activata) stie cineva ce fel de protectie este asta si cum se poate dezactiva? Dau funda

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Google.

Cu placere.

| 28cosmin a răspuns:

De ce te mănâncă în fund să faci upgrade la Android 7.0 prin Odin luând Android-ul de pe Sammobile când vrei să iei un Android de pe Sammmobile pentru un anumit telefon cu sistem de operare trebuie să ții cont de Versiunea de bandă a telefonului adică versiunea de baza telefonului unde o puteai găsi în setări la despre dispozitiv și apoi să te pui să descarci un Android 7.0 de la Sammobile... A ceea funcție a fost activată din cauza acelui Fail (adică Failed) ți-a dat eroare la înscrierea Android-ului deoarece nu este un Android care să se potrivească cu versiunea ta de bandă a telefonului, dacă mai ai numărul meu sună-mă sau dă-mi mesaj pe pagina respectivă a mea, sau mai bine sună-mă!