Îți recomand Samsung Galaxy A50/70. A50 Am eu și tine foarte mult bateria. E de 4000 mha îl țin pe night mode și aplicațiile ce pot fi puse pe dark și păstrez baterie doar pentru conținut. A 50 asta au spart topurile în midrange în gama sa de preț, la același ram același cpu. În antutu am scos 139.619 iar în Geekbench 4 am atins:
1684
Single-Core Score
4746
Multi-Core Score
Diferit din ce i-au ieșit la aia de pe YouTube. Cei drept îl folosesc zilnic, intens. Sa zicem ca iau telefonul la 8 dimineața și ma joc normal pe el, ma mai uit pe un YouTube, mai mănânc, treburi în casa munca, îl folosesc și acolo cu lanterna poze, și ajung seara la ora 8 cu 24%. De încărcat se încarcă în 1 h. Eu după 15 min de la 25%-70% cu încărcătorul lui. Încerc sa nu-l las sun pe 20%. Și a50 îmi pare un telefon imens. Eu venind de pe s6 plat, și Note4. Nu sunt la fel ca alea de luminoase la soare, se umfla și asta puțin când bate soarele, și faptul că e mare de vede mai bine, dar doar pentru ca e mai mare. Părere proprie. Dacă îți permiți, cumpără A70 are super fast charger, și are totul puțin mai mare.
Hang0ver întreabă: