| EnvyU a întrebat:

Salut, in august imi expira abonamentul la Vodafone. Chestia e urmatoarea, mi-a zis mama ca a sunat-o una de la Vodafone (asa zicea aia) si i-a zis ca poate sa ii faca o oferta speciala la un abonament cu 500 de minute internationale cu 4 giga internet si iti da si un telefon gratis si platesti pe luna 108 lei.
Mi se pare mult prea suspecta oferta asta, pare ca iti da prea multe. Cica tipa aia vroia sa ii trimita contractul prin mail sau prin posta, ceea ce mi s-a parut extrem de suspicios, voi ce parere aveti? ati auzit de asa ceva pana acum?

Răspuns Câştigător
| Sarcopt a răspuns:

Du-te direct la ei şi discuți situația,, deorece nu ai nimic la mănă dacă esti de acord prin telefon

2 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Asa este cand iti expira contractul. Trebuie reinnoit, si iti ofera mai multe minute, internet, etc si telefon la pret redus. ( puncte de loialitate )
Iar ca sa nu te mai duci tu la o agentie Vodafone, este mai comod sa-ti trimita contractul prin posta/mail. La fel si telefonul. ( curier ).

| OldSoul a răspuns:

Posibil sa fie o teapa, daca vrei sa prelungesti contractul du-te la un magazin Vodafone si vorbeste acolo.