În decembrie? Mai este destul pînă atunci, ai timp căcălău sa te tooot gîndesti, sa mai trăim noi pînă in Decembrie 2021
Merita pentru ce? Tu n-ai idee ce telefon merita dar te gandesti la unul super performant.
Da.
Dar daca nu prea ai bani, eu iti recomand si iphone 11(ăla simplu cu 2 camere)
Sau 11 pro.
Dacă ai bani 12 pro max se va ieftinii pana atunci.
Eu zic ca ajunge pe la 4000 lei față de 5300 cat e acum.
Iphone 13 pro max eu zic ca nu merita( e doar un moft, sa ai ultimul model de tel. Doar pentru ca e la moda, si are toata lumea)
Daca ai 1500 euro sa dai pe un tel, atunci da, merita 13 pro max, in decembrie 2021 cand vrei tu sa iti cumperi.
Pana in decembrie mai e timp, vezi si tu ce iti place cum te incadrezi cu bani si restul, de exemplu varul meu si-o luat un iphone 8+ si il are se 2 ani deja si este foarte multumit de el, eu mi-am luat acum 3 saptamani iphone xr e ca iphone 11 dar are doar o camera e bun nu m-am plans de el inca dar chestia urata e ca la noile iphone-uri ai doar o mufa la care incarci telefonul si tot acolo bagi mufa pentru casti, nu poti sa asculti muzica si sa incarci telefonul, te sfatuiesc sa iti iei un iphone 8 nu e asa scump si mai salvezi si ceva bani pentru altceva.
Alex38529 întreabă: