| lokytou a întrebat:

In legatura cu un telefon Samsung (smartphone), am gasit azi pe drum in timp ce mergeam spre un supermarket,am luat,am deschis si voiam sa-l sun pe mama posesorului de telefon Samsung,dar era blocat cu parola,desi ce sa fac, sa-l trimit la politie? cred ca era un model S, dar nu stiu ce nr? Funda

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-l la politie, e cel mai corect, pune-te in locul posesorului, ai innebuni daca ti-ai pierde telefonul, mai ales daca e bun

| Rockat a răspuns:

Cel mai bine e cum a zis SimoonaD, să iei cartela și să o pui în alt telefon să faci rost de un număr la care să suni. N-are rost să mergi la poliție, în cazul în care chiar te bagă în seamă, o să ia telefonul și n-o să-l mai vadă nimeni. Nu-și bat ei capul cu așa ceva.

| Mykymu a răspuns:

Du-l la politie. E cel mai corect. Gandeste-te caposesorul lui innebuneste ca si-a pierdut telefonul.

| SimoonaD a răspuns:

Parola la telefon sau la sim? scoti cartela sim, o pui in alt mobil, vezi ce contacte are pe ea si suni pe cineva si sigur vei primi detalii.Sau daca simul are parola, vezi ce contacte are in memoria telefonului[dupa ce scoti simu!] sau vezi gasi prin conversatii detalii, pe cine sa contactezi.Sau conectezi mobilul la un pc/laptop si accesezi meniul mobilului din pc.

| Sashamore a răspuns:

Cel Mai bine e sa mergi la poliție cu el. Ei stiu ce si cum sa facă in cazuri de genu. Dar felicitări. Uite o persoana corecta. Alții l.ar fi luat de tot. Bravo!

| anonimg a răspuns (pentru Sashamore):

Sunt cu totul de acord.