Poprire pe salariu. Presupun ca acum esti salariat, nu? Cit e datoria? Nu poti sa o lichidezi dintr-o transa si gata?
Daca nu o platit demult, l-o penalizat de e ko. Nu stiu daca exista mai hoti ca telekomul... O spus ca lunat si-ar permite, dar aia nu vor asa. Man, mie pentru o suma infirma mi-au trimis ca de nu platesc ma actioneaza in judecata ) Aveam 40 lei sau 50 pe acolo.
Lucrez fara carte de muncă momentan.
Nu mi ar deranja pe viitor să mi pună proprie de 150-200 Ron pe luna.
Suma e destul de relevanta. 500€. M am enervat și când le am spus că mi pun avocat mi au închis telefonul. Nu mi-e teama de ei. Problema e că și eu am greșit dar n am avut posibilitatea sa plătesc.
O suma considerabilă*
Alea sunt formularile standard de somatie, nu sunt ei neam prosti neaparat. Eu am primit o data tot asa o hirtie cu executare si bazaconii de la Raiffeisen. Aveam o "datorie" de 0.5 USD pentru care nu fusesem informat dealtfel. Pur si simplu, aveam un cont in USD fara comision, au pus comision fara sa ma informeze, mai aveam vreo 2-3 dolari acolo, au consumat banii aia cu comisionul, apoi l-au blocat cu -0.5 si dupa cateva luni mi-au trimis direct somatie pentru aia 0.5 USD.
La cit dai pe avocat, mai degraba platesti datoria. De curiozitate, ce domeniu si iei MACAR un 3000 RON in mina? Nu de alta, dar sa lucrezi fara contract e nasol-nasol. Din orice punct de vedere.
Geani645 întreabă: