| Eduard184 a întrebat:

Salut, luni mi-am luat baterie la telefon de pe gsm.net pentru a20e. Azi mi-a venit coletul il desfac citesc daca scrie dacă îi li-ion si numa văd "Li-ion Polymer Battery" pfaii ce am comandat si ce mi-a venit... când pe site arăta o poza cu una originala.Din ce am auzit îs cam păcătoase cele Polymer și că bubuie de nebune, ce să nu-i fac ca să nu se enerveze și sa-mi bubuie telefonul si cât timp sa o folosesc?

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Regret sa te dezamagesc, dar lithium-ion polymer battery e numele complet, si ce e folosit in orice smartphone si tableta. Deci ai primit ce ai comandat.

| Eduard184 explică (pentru Wr3nch):

Deci nu-i polymer simplu care face scurt din senin nu? pe cea originala srie Secondary Li-ion battery iar pe cea de la gsm scrie Secondary Li-ion Polymer battery. ciudat

| Wr3nch a răspuns (pentru Eduard184):

Nu. Dar daca vrei siguranta maxima cauti un server autorizat Samsung aproape de tine si ceri acolo sa schimbe bateria.

https://www.samsung.com/......ine-acasa/

| Eduard184 explică (pentru Wr3nch):

Tefelonu e terci, am luat bateria pentru a mă baza pe 2-3luni până imk cumpar altul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io stiu ca alea polymer sunt de generatie mai noua ca si li ion dar a20e stai linistit ca n are el procesor de top sa ti bubuie bateria

| NYK4u a răspuns:

Nu o sa bubuie nimic, este ok acumulatorul, am cumparat și eu de la ei. A rezistat mai mult decât telefonul.