| BestHelper a întrebat:

Salut m-am gandit sa achizitionez un telefon care sa zicem ca nu ar depasi suma de 25-30 de milioane.Eu m-am hotarat sa-mi iau un Samsung Galaxy Note 2 deoarece este un telefon foarte mare (imi plac telefoanele mari:X) si am vazut ca are destule pentru un telefon adica procesor mare quadcore 1.60 etc..Acum insa am descoperit si Iphone 5 si de la un timp a inceput chiar sa-mi placa.Acum va intreb pe voic e mi-ati recomanda care este mai bun pe partea de soft forma si banii nu conteaza.

Răspuns Câştigător
| gocops a răspuns:

Android cat si ios sunt niste platforme bune, ca posesor de ios trebuie sa iti spun ca exista un dezavantaj la aplicatii, acela ca trebuie sa faci jailbreak(sa zicem pentru "achizitionarea" de pe alte site-uri decat itunes), la android este mai usoara povestea deoarace nu iti trebuie o astfel de operatiune care foloseste mult din capacitatea bateriei, de asemenea eu desi sunt posesor de ios as alege androidul

11 răspunsuri:
| mihaim04 a răspuns:

Parerea mea este ca iphone-ul este un telefon reusit cu un sistem de operare foarte bun...pe cand note 2 e mare, are stylus pen ala care e misto si are procesor bun...Eu mi-as lua iphone 5! happy

| MariusikaHero a răspuns:

Samsung Galaxy Note 2 iti recomand.
PS: Merge si Galaxy SIII

| Weider a răspuns:

Mai bine iti iei galaxy S3.

| BestHelper explică (pentru Weider):

Nu am dc sa iau s3 note 2 e mult mai bun si mai marewinking

| Weider a răspuns (pentru BestHelper):

Cum crezi tu.

| Weider a răspuns (pentru BestHelper):

Tu alegi telefonul, nu altcineva, important e sa-ti placa si sa fii multumit de el.

| BestHelper explică:

Mda... cred ca o sa raman la note.

| vladelvis a răspuns:

Salut si mie imi place foarte mult note 2 si vreau sa-l cumpar si eu iti recomand note2!

| JordanMichael a răspuns:

Iti recomand http://telefon-performant.blogspot.ro/2013/01/samsung-galaxy-s-iii.html
E in limita sumei, iar Note2 dupa parerea mea e prea scump si prea MARE pentru un telefon. Succes

| BestHelper explică:

Pai asta e k mie imi place mai mare... si am spus ca nu conteaza pretul daca erai mai atent ai fi vazut intrebarea.

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Frate, nu are sens sa iti iei iPhone 5! Naiba..Galaxy Note2 A fost cel mai bun telefon nu stiu cate luni.CE mai vrei de la un telefon? Ecran mai mare? - Ma indoiesc ca nu e destul de mare. Rezolutie mai buna? - Nu o fi +320 cum este la iPhone 5, dar crede-ma, nu cred ca o sa spui vreodata ca te deranjeaza rezolutia - mai ales ca are Super AMOLED.
Procesor? nu se compara...nu are sens sa iti dau toate specificatiile.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4854&idPhone2=4910

Sper ca te-am ajutat!