| mynameisnotsupposedtobehere a întrebat:

Salut! Mă puteți ajuta? Am primit acest mesaj de la Vodadone și nu înțeleg despre ce sms-uri vorbește, dacă mesajele livrate către ei sau dacă mesajele livrate care contacte în general: "Te anuntam ca, potrivit prevederilor termenilor si conditiilor de utilizar... a serviciilor Vodafone, poti trimite doar SMS-uri care reflecta nevoile tale personale de comunicare electronica, incalcarea acestei reguli generand suspendarea serviciilor de transmitere SMS."

Răspuns Câştigător
| maxtersup a răspuns:

Salut! Din mesajul pe care l-ai primit de la Vodafone, pare să se refere la restricțiile sau regulile impuse de companie cu privire la conținutul mesajelor SMS pe care le poți trimite prin intermediul serviciilor lor. Pot exista anumite restricții privind conținutul mesajelor care pot fi considerate nedorite, nesolicitate sau care încalcă anumite norme sau legislații.

Conform mesajului, pare să fie important să trimiți doar SMS-uri care reflectă "nevoile tale personale de comunicare electronică". Acest lucru poate însemna că ar trebui să eviți să trimiți mesaje nesolicitate, spam sau mesaje care pot fi considerate ofensive sau încalcă drepturile altor persoane.

Încălcarea acestor reguli, conform prevederilor termenilor și condițiilor de utilizare a serviciilor Vodafone, poate duce la suspendarea serviciilor tale de transmitere SMS. Înțelegerea și respectarea acestor reguli te vor ajuta să te asiguri că rămâi în conformitate cu politica de utilizare a serviciilor Vodafone și să eviți eventualele consecințe nedorite.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri specifice cu privire la restricțiile impuse de Vodafone pentru serviciile de transmitere SMS, recomand să contactezi serviciul lor de relații cu clienții pentru a primi clarificări suplimentare și detalii specifice despre politica lor.

4 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Pare a fi un mesaj virusat. Cel mai bine mergi la o agenție Vodafone mâine și cere informații despre acest mesaj primit a fi de la Vodafone.
NU răspunde acestui mesaj.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am înțeles ca probabil folosești mesageria prea mult, trimiți mesaje multe într-un interval scurt, iar sistemele lor au detectat Spam-ul. Un mesaj de avertizare din partea lor. Si Facebook blochează când faci exces de zel. Eu totuși îți recomand sa folosești whatsapp.

| Sistemulxxl a răspuns:

Vomafone.