| EzekelAlex a întrebat:

Salut ma puteti ajuta va rog cu ceva?
Touchscreen-ul de la telefonul meu a inceput sa "inebuneasca" cand vreau sa sterg un cuvant se apasa singura litere daca vreau sa maresc o poza se da imagine in si in jos si face ca toate alea iar cand reusesc sa o maresc tremura ecranul... Si sunt ff multe astfel de probleme. Nu stiu cum s-a intamplat deoarecere telefonul nu a fost scapat si nu are nici o problema. L am pis noaptea la incarcat iar direct de dimineata a inceput sa faca asa... Ce ar trebui sa i fac? Huahwei P8

4 răspunsuri:
| Live4Ride a răspuns:

Eu am avut aceeasi problema la un Samsung A5 2016. Problema era de la folie pentru ca nu primea presiunea pe touch cum trebuie. Am dat folia jos is a mers perfect dupa care am pus alta!
Daca nu ai folie pe el posibil sa aiba probleme la touch!
Daca nu ai garantie si tocmai l-ai cumparat atunci asta era problema pentru care l-a vandut!

| radu877 a răspuns:

E o problema de la touchscreen. L-ai dus vreodata la reparat sau l-ai luat la mana a doua? Daca l-ai cumparat de la cineva, e clar, i-a schimbat touchscreen-ul la vreun mester de garaj. Eu am patit asta cu un ipad, i-am schimbat touchscreen-ul la un prostan de mall, stii tu, aia de au magazine de reparatii peste tot, mi-a pus o chinezarie in loc si tot asa, ziceai ca il luase dracii, se apasau singure tastele, tremura, balbaia...happy

| EzekelAlex explică (pentru radu877):

Deci rezolvarea care ar fi? Sa schimb toch u?

| radu877 a răspuns (pentru EzekelAlex):

Da. dar ar fi bine la un service specializar sa faci asta. daca te duci la magazinasele di mall-uri o sa-ti puna vreo chinezarie fake si o sa te tina f putin