| EnvyU a întrebat:

Salut, maine vine de la Vodafone noul contract plus un telefon WINDOWS phone, nu am vazut niciodata asa ceva, si nici nu stiu ce este mai exact.
E cumva un telefon gen Samsung dar pe OS de windows? sau e pur si simplu un nou telefon facut de windows.
Nu am rabdare pana maine laughing asa ca va intreb pe voi. Nu ai cum sa il schimbi pe android, nu? E bun de ceva? Voi avea acces la google play?

Răspuns Câştigător
| TuSiEuNeVomBeepMereu a răspuns:

Windows phone este un sistem de operare facut de catre cei de la Microsoft (cei care au facut windows-ul). Cu alte cuvinte un mini-windows facut pentru telefoane. Seamana mult cu windows 8 (acel meniu de start). Windows Phone este un sistem de operare asemanator cu android-ul (cel de pe samsunguri, etc) si iOS-ul (cel de pe iphone-uri). Are mai putine aplicatii decat androidul dar are niste chestii misto cum ar fi Lens City (o chestie care cand intri in camera telefonului sa faci poze si o indrepti spre cladiri iti arata numele lor etc) asta daca ai internet si gps-ul activat mi se pare. In rest nu e cine stie ce happy

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu e Samsung, e altceva, dar nu e facut de Microsoft. Nu poti sa il schimbi pe Android. Cat despre ultima intrebare, imi pare rau sa te dezamagesc:
http://answers.microsoft.com/......381cdf4402
Dar citeste tot, poate acel "Store" sa te ajute.

| RobertMoon a răspuns:

Windows Phone e un sistem foarte bun, eu am pe telefon WP 8.1 si merge foarte bine, te obisniuiesti destul de repede, chiar daca meniul si interfata nu are de aface cu nimic ce cunosti tu de la sistemul Android. Imi place Windows Phone ca este mult mai stabil, bateria tine mult mai mult fata de Android si ai toate chestiile la indemana. Eu dupa ce imi schimb tot telefonul raman tot la Windows.