Uite, parere personala:
Mi-am luat in 2017 un S7 Edge de la eMag nou nout, platinium-gold culoarea, absolut superb. Era de 1 an pe piata si era si high end. Cand lumea arunca cu 4000-5000 de lei de s8 eu am decis sa-mi iau un s7 edge la 1900 lei parca, prinsesem o reducere super misto, el ca pret se invartea pe la 3000-3400 lei.
Nu am regretat decizia, 2 ani de zile m-am comportat cu acel telefon ca si cu un copil. I-am luat huse din piele, i-am pus folie scumpa si in 2019.
Prin primavara eram cu fosta prietena sa prindem pokemoni si avand o geanta barbateasca de umar, una dintre balamalele gentii s-a desprins si mi-a sarit fix in ecran, l-a spart in partea de jos a ecranului. Ma crezi ca aproape-mi venea sa plang?
Am avut prea multa grija de telefonul ala si sa mi se sparga intr-un mod absolut banal era de neconceput, am mai stat 2 luni cu el si mi-am luat s9, iar acesta doar i-am cumparat o husa din silicon de la Spigen si atat, nu tu folie, nu tu nimic.
Nu merita sa dai mai mult de 2000 ron pe un telefon si nu merita sa-l imbraci in fel si chip, se degradeaza constant cu timpul asadar nu face sens. S9 il am deja de 1 an de zile si nu are nimic. S7 Edge-ul l-am lasat mamei mele, functioneaza perfect, inca are ecranul spart in partea de jos, dar eu nu suport telefoanele cu ecran spart .
Sper ca ti-a placut povestioara mea, mai depinde si de buget, mereu ia-ti ce-ti permiti, tu sa fii incantat cu alegerea ta.
Ideea cu telefoanele din experienta proprie-ti spun, ca merita schimbate o data la 2-3 ani. Always Samsung, pentru ca sunt geniale ca si telefoane, cel putin varfurile de gama.
Sa-l cumperi acum nu. La 1000 de lei gasesti Samsung care il bate cam la orice capitol.
Merita sa ai si un telefon mai modest decat S7, cand nu ai bani si nu-ti permiti ceva mai nou.
Buna! Da, merita. De ce sa nu merite? Nu cred ca telefonul trebuie sa fie de ultima generatie. Important este sa se miste bine, sa ai spatiu pe el si sa ai camera buna. Eu am un s6 de cativa ani de zile si inca sunt multumita de el ca la inceput.