| zeuspebepeee a întrebat:

Salut. Merita sa repari displayul la un telefon? Detin un model OnePlus 6T si e printre primele dati cand l-am scapat, dar ideea este ca s-a ciobit putin de tot pe un colt si cam aia fost cu el, nu mai arata nimic. Multi mi-au spus ca e mai bine sa cumperi unul nou decat sa repari, insa am vrut sa pun si aici intrebarea inainte de a lua o decizie.

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Sincer cred ca depinde putin si de ce telefon e vorba. Din ce vad pe google un ecran de oneplus 6t e cam 300 lei minim. hai sa zicem ca mai pui 100 lei pentru manopera si ajungi la 400 lei. Daca ar fi sa iti vinzi telefonul ( si ecranul sa fie functional) ai lua 700 lei pe el. Practic dai mai mult de 50% din valoarea lui pe o reparatie. Dupa mine nu merita dar e doar parerea mea. Daca sa zicem era un telefon ce valoreaza 1000+ lei si te costa 400 lei atunci eu consider ca merita.
Eventual mai e de adaugat faptul ca cine stie cata viata mai are bateria fiind un telefon de 4 ani pe piata si poate cel ce iti inlocuieste ecranul strica ceva.

1 răspuns:
| Hehehehehe123 a răspuns:

Un display este 300 de lei la iPhone-ul meu, nu este scump, nu merita sa iei un telefon nou dacă nu simți nevoia sa cumperi unul nou