| numesiprenume0 a întrebat:

Mi-a cazut telefonul in apa si desi este rezistent in aceste situatii(l-am probat de mai multe ori in intervale diferite de timp si se mentioneaza si in caracteristicile sale) nu mai functioneaza... Ce ii mai pot face daca nu mai are garantie si la service-uri nu il primeste din diferite motive(este bine capsulat neavand niciun surubel, desi apa a reusit sa patrunda, nu au piese necesare samd.)
P.S. Uneori, atat pe camera frontala cat si pe cealalta se vad pe interior aburi ramasi care dispar si apar...

7 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Rezistent la apa nu inseamna impermeabil, sunt 2 chestii diferite. Din pacate nu mai poti face nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inseamna ca l-ai probat? laughing))))
Rezistent la apa inseamna ca rezista o secunda, doua, daca ai un accident, nu ca poti sa-l uzi in prostie si sa nu aiba nimic.

| SporeBox a răspuns:

Pai nu cred ca mai poti face ceva. Trebuia sa il pui cand l-ai scapat in orez

Bula
| Bula a răspuns:

Singurul lucru ce poti face: contactezi reprezentanta producatorului!
Ei iti pot da adresa service-ului acreditat de ei, unde sa duci /triiti telefonul pentru reparat.

Totodata ii poti intreba si de rezistenta la apa, daca este data in specificatiile producatorului.
Eu le-as pune in vedere si publicarea situatiei de fapt in care nu-si recunosc neconformitatea, care a cauzat defectiunea (apa totusi intrata in carcasa "protejata" de apa).

| PainTech a răspuns:

Este o diferenta intre "water-resistant" si "water-proof".

| Voicu_Iulia_1993 a răspuns:

Baga telefonul 24 de ore într-un castron cu orez, acesta v-a scoate apa din telefon și va merge ca înainte. Și mie mi s-a întâmplat și am procedat astfel

| gelu1970 a răspuns:

Mergi la marca respectivă și vezi ce verdict iți dă.
Pe viitor nu mai face prostia să bagi telefonul in apă. Garanția nu iți acoperă asemenea prostii. Chiar daca iți spune baliverne cu specificații de roate tipurile.
Mai poți face un singur lucru aparte de a duce telefonul la fabricant:
Să te rogi sa nu fie decedat.