| CosminSM a întrebat:

Salut, mi-a comandat un telefon de pe okazii, iar vanzatorul a pus coletul prin Cargus si astept incontinuu si nu vine, nici ieri, am crezut ca vine intr-o zi, mai degraba faceam prin posta ca vine tot la fel si ia bani mult mai putin.Deci, cand vine, ma suna sau vine el acasa la mine, ca stau undeva la sat pe o ulita? Mentionez ca e prima dat cand fac prin curier, pana acum am facut prin posta. HELP!

Răspuns Câştigător
| Tovarashu a răspuns:

Salut! Cred ca mai intai ar trebui sa suni vanzatorul respectiv si sa-l intrebi daca ti-a pus coletul la curier. Eventual sa-i ceri si AWB-ul trimiterii produsului.
De aici intri pe site la Cargus, bagi codul AWB si vezi exact unde se afla coletul tau (in ce localitate). Cargus are un tracking pe acest AWB astfel incat sa vezi ce se intampla cu respectivul colet.
In mod normal, coletul vine cam in 24 ore de la data punerii la curier. Dar daca locatia ta este undeva mai departe de cel mai apropiat punct Cargus, livrarea poate sa dureze mai mult. Succes!

| CosminSM explică (pentru Tovarashu):

A venit coletul, dar a durat 3 zile sa vina. Si a costat 60 de lei transportu sad, de acum fac prin posta.Ms oricum.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te suna inainte sa vina sa te intrebe daca esti acasa sau nu

| express11 a răspuns:

Iti vine in 24 de ore. miine daca ai comandat alaltaieri.te suna soferul.cu vremea asta, daca mai stai si pe la cuca macaii, normal ca merge incet!