| Glsukab a întrebat:

Salut, mi-am achizitionat un telefon nou si aveam nevoie de micro-sim asa ca am taiat eu cartela dar imi scrie ca pot efectua doar apeluri de urgenta, banuiesc ca am facut o prostie, la Orange imi schimba cartela daca nu o dau pe cea veche?

Răspuns Câştigător
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Poti sa schimbi cartela ta SIM pe baza cartelei vechi (chiar si deteriorata) si a unui act de identitate. Mai multe informatii despre schimbarea de SIM gasesti aici https://www.orange.ro/help/cat_costa_schimbarea_cartelei_sim/iq/962003.
Te asteptam in magazinele noastre!
O zi buna,
Orange helper

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poţi schimba cartela SIM veche cu una Micro-SIM nouă ( cu acelaşi număr ) la orice reprezentanţă a operatorului de telefonie mobilă!
Prima schimbare ar trebui să fie gratuită, dar te poate costa în jur de 30-40 lei ( în funcţie de reprezentanţă/agent de vânzări )...

Toate cele bune!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu-i bai ca ai taiat-o daca ai taiat-o fara sa atingi chip-ul. Problema este ca probabil nu este incarcata sau cartela este 3G si ai pus-o in 2 G. Sau este 4 G si ai pus-o in 3 G. Mai verifica!

| Glsukab explică (pentru Salontanul):

Sunt pe aboment, si telefonul suporta 4G...

| Salontanul a răspuns (pentru Glsukab):

Asa si cartela este 2, 3 sau 4G?

| valentingb a răspuns:

Daca ai taiat doar plastic, nu ar trebui sa aiba nimic. Daca ai atins cipul, asta e. Mergi la Orange, spui ca ai taiat cartela in urma cu vreo doua luni dar.s-a demagnetizat si nu mai merge. Se intampla. Si ti-o schimba.