| Luca_Ion_1996 a întrebat:

Mi-am cumpărat Samsung j5 2017 SM-j530f din Italia si nu pot sa pun a doua cartela sim deoarece nu are loc în slotul de lîngă sd card dar cum am vazut pe net in video-uri ca sotul lîngă sd card este loc si pentru a doua sim card de ce al meu nu are loc pentru a 2a sim si suporta a 2a sim?

8 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Ori pui sd ori sim 2
Nu poți folosi doua cartele sim si sd in acelasi timp.

| Luca_Ion_1996 explică (pentru gelu1970):

In loc la sf card nu încape cartela sim si faza ca la a doilea slot pentru sim nu pot pune sim fiindca nu-i taiat in asa fel ca sa încapă sim2

| gelu1970 a răspuns (pentru Luca_Ion_1996):

Telefonul folosește nano sim.
Că tu nu ai nano sim...nu e vina fabricantului.
Mergi la un magazin si platești un duplicat de sim cu acestă caracteristică

| gelu1970 a răspuns (pentru Luca_Ion_1996):

De asemenea sunt modele de j5 2017 ce au posibilitatea de a folosi doua cartele sim si mini sd in acelasi timp. Insa nu stiu ce telefon e al tau.

| TheMadKing a răspuns:

Daca telefonul tau nu este DUOS atunci nu poti pune 2 cartele SIM

| Ilie_George_1988_BpJm a răspuns:

Sunt telefoane acelasi model, unele cu single, altele cu dual sim. Probabil al tau e single. Multe dintre ele, i general cele necapsulate au si al doilea slot pregatit doar ca e astupat de un plastic sau ceva asemanator de obicei.

| Luca_Ion_1996 explică (pentru Ilie_George_1988_BpJm):

Al doilea slot este astupat. Și oare este posibil să îi pun a doua sim dacă să îi găsesc un slot care suportă două sim?

| Ilie_George_1988_BpJm a răspuns (pentru Luca_Ion_1996):

Nu, nu ai cum daca e astupat, nu are acolo nici contactele metalice pentru sim, e modelul de telefon "turnat" standard, apoi facut single sau dual. Daca vrei dual, cumperi un telefon dual din start.