| AndreiM85 a întrebat:

Salut, mi-am cumpărat un telefon nou și de când l-am cumpărat mam bucurat de el, acum am dat foarte tare cu pumni în telefon adica in ecran și nu a pățit nimic ecranul, acum de când am dat cu pumnii in el nu mai reușesc sa ma mai bucur de el, ecranul telefonului nu a pățit nimic, ce ar trebui sa fac ca să ma bucur din nou de el? Fără mișto, va rog

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Interesant... Ar trebui sa te bucuri mai mult acum de el, ca bietul de el a rezistat pumnilor tai, deci e un telefon bun, testat chiar de tine.
Ce sa faci? Sa iti bagi in cap ideea ca nervii nu se rezolva cu pumni dati in obiecte. Probabil undeva in capul tau a aparut ideea realista ca poti oricind sa il faci praf la nervi, si de aceea nu te mai poti bucura. Daca el a fost sursa nervilor tai (ai pierdut urit la vreun joc sau ceva de genul), atunci e clar ca asta e cauza. Nu te mai bucuri de joc, fiindca stii ca te poti enerva intratit incit sa spargi telefonul. Intr-un fel, e bine, e calea echilibrului emotional. Intre extreme, extaz si nervi, ajungi la o cale de mijloc, in care bucuria nu mai e atit de puternica incit sa se transforme in cazul unui esec intr-o dezamagire grava care sa duca la nervi.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu are logica intrebarea ta. Daca nu a patit nimic, de ce nu te poti bucura de el?
Sa fie din cauza ortografiei?

| sierra1 a răspuns:

"telefon nou..de când am dat cu pumnii in el nu mai reușesc sa ma mai bucur de el,...ce ar trebui sa fac ca să ma bucur"

cred că o vizită la medic nu ți-ar strica!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Telefonul are gorilla glass adica un ecran foarte rezistent, dar nu abuza, ce te a apucat sa dai cu pumnii in el ce e sac de box? Astea sunt sensibile poarta te frumos cu ele, daca ai avea o femeie cum te ai purta cu ea? Ai luao la pumni? Telefonul o fi el rezistent dar pana intr o zi cand spargi ecranul daca il lovesti.

| blackann a răspuns:

De ce nu te mai bucuri de el daca nu a patit nimic? rolling on the floor Ce probleme ascunse ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arunca-l de la geam pe ciment, vezi, poate te bucuri mai tare de el dupa aia.

| Sylvyu92 a răspuns:

Sa iti cumperi altul si inainte de asta un control la cap