Ori faci rost de parola de la fostul proprietar ori il vinzi pe piese. sunt singurele variante existente
Bună, îți recomand să vorbești cu fostul proprietar și sa afli detaliile necesare. Nu îți va părea rentabil sa schimbi placa de baza a telefonului costa mult.
Succes!
Deacord,in aceeasi situatie am fost si eu.
De aflat parola nu e posibil asa usor, doar daca mergi la cei cu reparatia telefoanelor, dar costa mult.
Iti ramane doar sa intrebi parola de la proprietarul telefonului.
Mai mult de 200 de lei ma costa daca il duc la vreun service sau ceva de genu?
Daca e blocat in icloud si nu se deschide e clar ca nu e bun de nimic. Telefoanele blocate in icloud nu se pot debloca, intreaba la orice service, o sa iti spuna acelasi lucru.
Dar mi e greu sa cred ca ai cumparat un iphone care nu e functional, adica atunci cand l-ai luat era deja blocat sau ti-a dat teapa fostul proprietar?
Te costa aproape pretul telefonului. Pare dubios sa nu iti fi sters icloud-ul, inseamna ca telefonul nu e procurat tocmai ok.
Pare dubios sa nu iti fi sters icloud-ul, E cam misterios si nu ar trebui sa fie asa.
Multi cumpara iPhoneuri SH si habar n-au ce-i ala Cloud sau Google acount sau iCloud etc.
De asta se da teapa la noi, orice telefon sa cumperi Android/IOS de fata cu proprietarul se sterge contul respectiv, altfel ti-l blocheaza si ai luat teapa.
anonim_4396 întreabă: