| Denis_Denis_1998 a întrebat:

Salut mi-am pierdut telefonul meu se numește Xiaomi Redmi 4a si am fost la politie si am spus tot si nimic nu ai rezolvat au trecut 5 zile am codul ime pe cutie si telefonul are parolă deci este vreo modalitate sa imi gasesc telefonul sau nu?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia cum l-ai pierdut sa intri de pe PC pe contul google care era pe acel tel si sa dai Gaseste-mi dispozitivul, faceai si tu niste poze, il localizai prin gps si iti erau de folos. Acum e prea tarziu...

| N0H4CK a răspuns:

L-ai căutat prin gps? Nu știu exact cum se procedează, dar daca erai conectat pe telefon cu contul de google, îl poți găsi prin gps.
Sau nu știu exact... Dar știu că se poate

| Csander a răspuns:

Daca tot asa ai explicati si la politie, e de inteles de ce au trecut 5 zile si nu s-a rezolvat nimic.
Dar nu, nu poti face nimic sa-l gasesti pentru ca nu te-ai pregatit inainte pentru asa ceva.

Bula
| Bula a răspuns:

1. Cand pierzi telefonul, primul lucru e sa-l suni de cateva ori, pana-l aude si raspunde cineva.
Daca raspunde, il intrebi unde este si cum poti ajunge in posesia lui.

2. Daca pui parola pe telefon, inseamna ca nu vrei sa-l foloseasca si altii, daca-l PIERZI, sau nu esti langa el. Cu un mic efort suplimentar, poti activa din contul tau Google localizarea GPS. Astfel iti poti gasi telefonul mai usor, daca:
- gps-ul telefonului este activat
- bateria nu este descarcata
- telefonul are semnal

3. Daca nu ai luat masurile de mai sus, atunci spui 100 Tatal Nostru si te rogi sa ai noroc.

| xerxes1 a răspuns:

Daca era asigurat acum aveai alt telefon identic.

| Bogdan70001 a răspuns:

Da stai calm. Daca ai MI Account intra aici https://i.mi.com/#/,conecteaza-te cu contul tau si du-te la localizeaza.Totodata il puteti si bloca, sterge datele de pe el sau sa puneti un mesaj pe ecran cu un nr de tel sau cont de Facebook unde va poate contacta

| vladorcolac a răspuns:

Daca ai fi activat gps-ul prin internet ai fi putut gasi locatia, nu te astepta la politie sa rezolve ceva, politia nu se ocupa cu rezolvarea furturilor impotriva civililor, daca nu esti bogat, corporatist sau in guvern poti sa ii rogi in genunchi ca tot nu le pasa.