Buna,pot fi mai multe cauze. Haide sa explic pe larg : ecranul cu touch este alcatuit din mai multe straturi: 1. Strat de protectie, care e fie o folie, fie sticla rezistenta (gorilla glass), apoi e stratul senzitiv, cam de 1/3 dintr-un milimetru, apoi ecranul propriu-zis. Acestea doua pot fi lipite, ceea ce in caz de avarie te ustura la buzunar, pentru ca se schimba ambele desi doar unul e stricat. Asa ca poti vedea foarte clar ecranul, dar sa nu raspunda la comenzi. Asta fin cauza foliei, cel mai probabil, este o folie deosebit de subtire prin care trec conductori de la touch catre placa de baza. Dar pot fi si alte cauze, asta e cea mai comuna. Mergi la un service GSM si ti se va propune o suma. Poti negocia, ei nu dau bon fiscal, oricum.
Am facut ca tine. Multumesc.
Am rezolvat.
Am patit si eu asa, are displayul spart chiar daca nu se vede dul la reparat.mie mi-a luat un milion jumate la Xperia, dar depinde de telf.
Ecranul nu are trebuie cu touch screen ul.touchscreen ul e de fapt un fel de folie transparentacu ceva circuit si o mufa de conectare.e posibil sa fi iesit mufa touchscreen ului de la impact. oricum singur acasa nu ai ce i face. fara sa l duci la un gsm nu scapi..Bafta
E posibil sa fi sarit banda care face legatura din touchscreen si circuitele telefonului. mergi cu el la doctor si o sa te rezolve