| DonEduardo a întrebat:

Salut. Pe Huaweiurile noi mai poti folosi serviciile americane?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, noile Huawei uri nu au serviciile google

| Simpatic a răspuns:

Te referi la magazinul google? din ce stiu eu nu.
Dar huawai are propriul magazin de unde se pot descarca aplicatii.
Daca cineva stie altceva sa zica.

| DonEduardo explică (pentru Simpatic):

Si Maps, si Drive, si Chrome etc? Toate astea sunt inlocuite cu niste echivalente facute deHuawei?

| Simpatic a răspuns (pentru DonEduardo):

Ai dreptate, asta nu stiu.
De cand cu scandalul ala eu oricum nu mi-as mai lua huawai pentru ca au dovedit ca nu-s seriosi si cine nu e serios o data nu e niciodata!
Chiar vorbeam pe tema asta a spionajului prin tehnologie cu un amic zilele astea, si adevarul e ca nu doar chinezii sunt porci ci cei mai mari sunt americanii la acest capitol, toate retele de socializare americane trec pe la serviciile lor de informatii, defense, NSA de exemplu. Ce sa mai zici in ziua de azi nimic numai e in regula.

| Catrice a răspuns:

Nu,doar serviciile chinezeștihee hee

| Mirel4412 a răspuns:

Poti folosi "servicii americane" daca te referi la infinitatea de aplicatii/jocuri, daca te referi la google nu. Pe telefonul meu Huawei am toate app pe care le aveam si pe cel vechi cu google, de pe apk pure, aptoide si app galery

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Nu! Au un magazin de aplicatii al lor de unde poti gasi majoritatea aplicatiilor de care ai nevoie, dar tot am auzit ca ar fi niste dificultati in ceea ce priveste retelele de socializare!

| DonEduardo explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Ce probleme, mai exact?

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru DonEduardo):

Nu detin un dispozitiv Huawei, doar ti-am spus ce stiu!

| DenqOO a răspuns:

Nu mai poti folosi GMS (google mobile services).
Ce inseamna lipsa serviciilor Google :
- nu mai ai anumite aplicatii de la Google, de exemplu Youtube
- daca ai aplicatii cumparate sau ai aplicatii pentru care ai platit pentru versiunea Pro. Pe Huawei, "pa pa"
- in aplicatia blinkee.city pentru trotinete electrice, nu mai poti vedea harta pentru ca nu o poate aduce din maps.
- unele aplicatii vin ca varianta de web.
- nu mai poti folosi plata cu telefonul
- numerele de telefon nu se mai salveaza in cloudul de la google, ci la Huawei.
Daca vrei sa iti cumperi un Samsung apoi trebuie sa mai stai sa le importi
- la fel ca mai sus, daca ti la conversatiile de pe whatss app, nu le mai salveaza in drive, ci in Huawei cloud

Întrebări similare