anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Poate să mă lămurească si pe mine cineva,de ce la multe iPhoneuri se strica face Id?
Nu am avut până acum iPhone,mă gândesc să îmi iau unul pe viitor, daca iau un telefon bun, care ar fi factori să nu mai funcționeze?

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu se strica nimic,ce auzi tu probabil is telefoane folosute de altii,stiu si eu scapate pe jos,sau in apa,ori cine stie ce sa mai intinmplat cu acel telefon.
Nu toate au functia asta face id,modele mai noi,alea vechi au de amprenta,deci trebuie sa iei iphone mai nou si care are functia asta.

Sa spui ca se strica face id este ca si cum camera foto sau dus,sau s-a dus procesorul sau mai stiu euc e senzor infrarosu.
Daca se strica astea s-a dus de suflet tot telefonul.

Mai sunt cazuri in care multi nu stiu sa foloseasca functia asta,asta pentru ca nu stau ei sa citeasca instructiunile,ori daca le citesc pricep altceva.
Deci nu se strica nimic, aia nu ar mai fabrica acel telefon de ar fi asa ce auzi.
Dar daca cumperi un telefon folosit, ai toate sansele sa aiba probleme, nu conteaza ce brand este.

Cumperi unu nou, atunci sansele sa ai [probleme is f mici sau deloc, iar daca se intampla ai garantie.

| Denila123 a răspuns:

S5

| LostForForever a răspuns:

IPhone 6 plus