Eu am Samsung s20fe 5g.
Am vrut sa îmi cumpăr unul mai performant, cum e s22 ultra dar m-am gândit ca nu merita momentan sa dau atâția bani pe un telefon, asa ca am ales unul de mijloc.
E ok, merge super bine.Singurul dezavantaj e bateria la început pana în 2 saptamani/o luna ca pare ca se descarca repede.Dar dacă îl pui la încercat când bateria e 15/sub 15 se obișnuiește cu modul în care îl utilizezi tu și e ok.
Seria S o sa fie mereu peste A, chiar daca e vorba de varianta FE și e mai veche.
A 53 are bateria de 5 mi sticla gorilla 5 fata de alalat care are 3 in rest is la fel gen foarte la fel asta are procesorul putin mai rapid da alalat are mai multe functii. parerea mea strict la astea 2 este ca orice ai alege din ele sunt cam la fel si la filmare si la camere difera geeutattea de 1 gram insesizabil. n ai cum sa ti para rau daca n ai alea altul eu zic sa iei asta din 2022 ca ii mai fain la camere
S20 fe 5g clar. Corp premium, camere mai bune și procesor mult mai rapid. La a53 procesorul nici măcar nu ține pasul cu alea 60 fps-uri la filmare și se blochează des chiar și la scroll. Îl întrece la mai multe specificații iar la preț e cam tot pe acolo.
Anonimul205 întreabă: