| fmarius86mario a întrebat:

Salut preteni am o problema, am Samsung galaxy mini s5570 Android si vreau sa imi activez mai multe aplicatii, jocuri pe telefon insa descarc 3-4 aplicatii, jocuri si dupa nu mai merge imi zice spatiu indisponibil pe telefonstraight face si nu stiu care ar fi problema.ce trebuie sai activez sau ce trebuie sa fac ca sa imi mearga mai multe multumesc mult Fundita

Răspuns Câştigător
| supermdmario a răspuns:

Iti apare aceasta notificare deoarece, nu mai ai spatiu disponibil pe partitia interna a telefonului.mentionez,ca,chiar daca telefonul are spatiu intern de 8 gb,totusi acesta este impartit intre sistemul android -(unde sunt stocate toate datele aplicatiilor,cache, fisiere temporare, etc); si, fisierele utilizatorului-ex:muzica, filme...trebuie sa vezi cat anume din acea partitie interna este dedicata in esclusivitate sistemului android.
toate acestea se intampla atata timp cat nu ai facut procedura de root-are si instalat app2sd,etc.
solutia este sa faci root si sa instalezi app2sd sau link2sd.daca nu stii cum se face, mai bine nu o face, pentru ca acesta este un procedeu periculos ce poate sa-ti strice telefonul pentru totdeauna.
cauta informatii pe forumul xda developers.

| fmarius86mario explică (pentru supermdmario):

Mulumesc pentru raspuns nu ma bag sa instalez root-are ca nu ma pricep, dar altceva nu pot sa-i fac?

5 răspunsuri:
| AskMeEveryThink a răspuns:

Cartela de memorie ar putea fi problema, dar nu garantez...

| dragonalex a răspuns:

Salut asta de mai sua nu stie ce vorbeste
Cumparati pur si simplu un card micro sd de 4, 8, 16 gb sau de cat vrei tu si bai aplicatiile in el

| dragonalex a răspuns:

Supermdmario cred ca tu habar nu ai la ce se foloseste root la un telefon scuza ca iti zic dar esti praf

| supermdmario a răspuns (pentru dragonalex):

Cred ca tu esti. Praf si pulbere. Omu. Are. Memoria. Interna mica.ca sa. Poata. Instala applic. In memoria. Externa. Are. Nevoie. De. Root. Altfel. Nu. Poate. Face. Swap. Mai. Informeaza -te. A sì... Compara-ti. Un telef. Cu. Android