Fiecare cu damblaua lui.
Apple n-are o gamă largă nu nimic, la ei plătești doar firma.
Pentru ca sunt la "moda" si costa mult. nu stii ca pe cocalari ii intereseaza asta?
Pentru ca in general aia cu fite ( coca si piti) isi cumpara pentru ca nu au ce face cu banii. Bafta
Pai Apple are telefoane mult mai performante cu sute de aplicatii pe diferite domenii, au fost primii care au lansat acele aplicatii si in plus de asta arata si foarte bine si pe dinafara si in meniu.
In timp ce Nokia este o firma mai veche si se perfectioneaza, insa incearca sa ii imite pe Apple.Asta cred eu.
Sper ca te-am convins...
De oare ce Apple face iphonurile si toti cumpara. dar de fapt ca sunt popoulare si fraieri cumpara ca sa se dea mari cu telefoanele lor inutile care iphonul daca l-ai scapat pe jos i-s-a spart display-ul.
Telefoanele Nokia din 90 erau mai rezistente ca lemnul dar aveau putine aplicatii, dar iphone e fragil ca gheata si are o memorie uriasa. funda?
Pentru ca sunt fraieri.Ei cred ca daca arunca milioane pe aceste telefoane sunt mari si tari.Fitze de cocalar.
La fel de bine te poti intreba de ce unii oameni isi cumpara Audi cand exista masini cu performante similare la jumatate de pret. Sau de ce unii oameni isi cumpara un Rolex cand un Casio arata ora la fel de precis.
Nu este neaparat din cauza ca sunt fraieri sau cocalari. Unii sunt, dar nu trebuie sa generalizezi. Exista si oameni care prefera sa-si cumpere un produs premium din alte motive.
In cazul telefoanelor Apple este vorba despre calitatea finisajelor, frumusetea si uzabilitatea interfetei, numarul imens de aplicatii disponibile si usurinta instalarii acestora, etc.
Sigur ca poti gasi un telefon cu specificatii hardware mai bune la un pret mai mic, dar nu acesta este singurul criteriu dupa care judeci un telefon. Este vorba despre experienta completa.
Sa stii ca Nokia se ( cu gama Lumia ) eu batut Samsung galaxy s3, deci nu sunt atat de jos cum crezi tu
Sa stii ca Apple, pana la urma, este o firma foarte slaba ( fa comparatia dintre un iphone 5 si un Nokia lumia 920 sau un iphone 5 si un galaxy note 2 ) si sa stii ca si Toshiba are telefoane mai bune, dupa performanta sunt PRAF DE TOT si sa stii ca eu nici macar nu vreau iphone ( adica, frate, cu banii dati pe un iphone imi iau galaxy note 2 sau lumia 920 ), dupa ce ca baga in preturi nici nu fac un progres, sper ca te-am convins
De fapt cel mai performant telefon la ora actuala este Samsung galaxy note 2
Stii!? pana la urma crezi ce vrei, dar Apple are niste telefoane de te pisi in ele si la un pret mare, dar bine pentru pitzipoance nu e o mare grija
Daca este o firma atat de slaba cum se face ca majoritatea competitorilor se zbat sa-i copieze? IPod-ul a redefinit muzica portabila. Iphone-ul a reinventat smartphone-ul. IPad-ul a reusit sa readuca in atentia publicului tabletele, dupa ce Microsoft esuase cu multi ani in urma sa faca asta. Iar dupa ce Apple a riscat si a produs o tableta care s-a dovedit de succes, toata armata competitorilor a inceput sa produca tablete pe banda rulanta.
Este bine ca se intampla asta, este bine ca exista competitie in domeniu pentru ca publicul are numai de castigat din asta, dar, fara Apple, peisajul tehnologiei ar fi fost complet diferit astazi.
Nu sunt un fan-boy Apple, am doar un IPhone vechi de 5 ani care inca merge perfect si nu simt nevoia sa-l schimb. Imi place doar sa analizez lucrurile obiectiv.
Cum spuneam si mai devreme, intr-adevar exista telefoane cu hardware mai puternic la pret mai mic. Dar nu la hardware se rezuma totul.
Sa stii ca te inseli foarte mult... Apple este o firma care nu face cine stie ce telefoane si mai baga si in preturi ( poti vedea diferenta de pret si performanta foarte bine )
si daca e Apple ce? trebuie sa inteleaga oamenii astia ca nu numai firma conteaza ci si calitatea, performanta pentru ca un om nu-si ia un telefon numai pentru firma ( astea sunt fite ), ci pentru performanta ( fa diferenta dintre un Samsung galaxy s3 si un iphone 5) si pentru pret ( nu poti da 3000 si ceva de lei pe un telefon care este de performanta scazuta, cand iti poti lua un telefon mult mai bun ) si prostia aia spusa de tine ca nu la hardware se rezuma totul este cel mai stupid lucru pe care l-am auzit! deci tu vrei sa insinuezi prin asta ca mai bine iti iei un telefon scump facut de o firma cu fite care are o performanta scazuta decat sa-ti iei unul foarte bun care are un pret mai mic. si inca odata oamenii nu se uita la firma ( prea putin ), ci la performanta.
pot spune ca Apple are noroc cu toti cocalarii si toate pitzipoancele, altfel ar fi dat faliment de mult. atat am avut de spus, sper ca te-am convins.
Important este ca te-ai convins pe tine. Nu inteleg exact de ce ai mai pus intrebarea daca esti deja convins si orice alta opinie este stupida.
Sa stii ca am testat un iphone de cate ori am avut ocazia ( si nu au fost putine deloc ),eu nu ma rezum la mintea ta ingusta care trece la jigniri prea repede din cauza unor chestii minore si prostesti ( Apple ).
daca tu vrei sa ai fite luandu-ti un iphone bine,dar iti spun ca e ceaa mai proasta investitie,nu te ajuta deloc,uita-te la o performanta aratata de Samsung ( care are preturi mai mici si performanta mai mare ) si apoi vei vedea diferenta.
si sa stii ca eu sunt foarte inteligent deoarece pot vedea toti cocalarii si toate pitipoancele care au fite ( tu ) si stiu ca apreciez un lucru,sa fac diferenta dintre doua telefoane si pentru ca nu ma cobor la mintea ta deoarece este o pierdere de timp.
si te rog sa nu judeci un om pe care nu-l cunosti,eu nici macar nu vreau iphone deoarece stiu cum e ( nu spun ca e prost, dar e strigator la cer ), nu-mi place si nu vreau sa ma dau mare cu marca, ci cu performanta, ai sa vezi pe masura ce iti vei dezvolta mintea ( in cazul tau 1 neuron ).
eu ti-am spus ceva care te-ar ajuta, daca nu vrei sa intelegi inseamna ca esti foarte inchisa la minte.
Eu am pus intrebarea ca sa ma conving cate minti inchise avem aici
Stii ce? eu nu-mi pierd vremea cu oameni prosti.
eu am vrut sa-ti dau un sfat, dar tu l-ai refuzat ca o proasta ce esti deoarece nu stii sa porti o discutie calma, bun alege ce e cel mai prost si ai sa vii odata la vorba mea
Ma bucur ca avem utilizatori cu minti atat de deschise ca a ta, care considera ca orice posesor de produse Apple este pitipoanca sau cocalar.
Printre cocalarii si pitipoancele alea se numara 70% dintre studentii de la Harvard, Stanford, Princeton, Yale si tot staff-ul Casei Albe. Noroc ca tu nu te numeri printre ei.
Deci tu vrei sa ajungi sa-ti iasa praful din buzunar dor ca sa iti cumperi un iphone si stiti ceva voi toti care va place iphone atat de mult?
voi nici nu stiti care sunt telefoanele bune.
bun si cei care i-ai spus tu au bani de nu stiu ce sa faca cu ei, eu vorbeam de un om de rand caruia nu-i trebuiesc fite cum faceti voi ca niste cocalari sau pitipoance si va rog nu mai comentati pana nu aveti ceva inteligent de spus, desi ma indoiesc ca din minte aia a voastra poate iesi asa ceva
Si mai intai invata sa scrii si sa pui virgulele daca nu cer prea mult