| Justusee34 a întrebat:

Recent am facut rost de un Huawei y7 2019 si vreau sa stiu daca e sau nu e fake
Cum mi as putea da seama daca e sau nu?
Ps are ceva daca il incarc la un acumulator de 5v 1A tinand cont ca pe spec spune "Charge 5v 2A?"

HUAWEI y7 2019 merege bine nu am intalnit probleme mari la el doar ca cred ca difuzoru din stanga nu merge si doar cel din dreapta(nu ma deranjaza atat timp cat nu e fake).

4 răspunsuri:
| Robert150103 a răspuns:

Suni la *#06# si iti va arata un cod IMEI. Il copiezi sau il scrii undeva dupa intrii pe imei.info si scrii codul acolo. Aia iti arata specificatiile telefonului si asa verifici daca e original. Doar un sfat: daca ai posibilitatea sa il schimbi, schimba-l pentru orice alt telefon. Nu stiu daca ai citit pe internet dar nu o sa mai ai update-uri pe el deoarece Huawei nu mai lucreaza cu Google din cauza unor legi

| Dragoswin33 a răspuns:

DH de 6, 26 inci + afișaj HUAWEI tip "picătură de apă" (19:9, 1520 x 720)

CHIPSET
Procesor (CPU): Octa-core Qualcomm 450

Grafică (GPU): Adreno 506

SISTEM DE OPERARE
EMUI 8.2

MEMORIE
Ram: 3 GB

Rom: 32 GB (plus până la 512 GB capacitate de stocare extensibilă prin micro SD, nu standard)
*Având în vedere limitările cu privire la puterea de procesare a CPU, memoria utilizată de sistemul de operare și aplicațiile preinstalate, spațiul efectiv disponibil pentru utilizator poate fi mai mic decât capacitatea declarată a memoriei. Spațiul de memorie efectiv se poate modifica în funcție de actualizarea aplicațiilor, operațiunile realizate de utilizator și alți factori corelați.

REȚEA
Bluetooth 4.2

802,11 b/g/n 2, 4 GHz

Dual SIM

Dual 4G

HUAWEI Share 2.0

CONECTIVITATE
USB 2.0

CAMERĂ FOTO
Camera foto din spate: 13 MP + 2 MP (f/1, 8) AI

Camera foto din față: 16 MP

BATERIE
4.000 mAh (Valoare tipică)*
*Valoare tipică. Capacitatea efectivă poate înregistra mici variații.
Această capacitate reflectă capacitatea nominală a bateriei. Capacitatea efectivă a bateriei pentru fiecare telefon individual poate fi puțin mai mare sau mai mică decât capacitatea nominală a bateriei.

CHARGING
5V / 2A

Compara specificatiile aatea cu cele ale tel tau. Daca ceva difera catus de putin e fake

| Dragoswin33 a răspuns:

Am intwles ca e valabil doae un usa

| fancornelborza a răspuns:

I FUTI UNA, iar rezultatele vor vorbi de la sine