Dacă filmezi mult (adică in draci) la rezoluție maximă, după nu prea mult timp, n-o să ajungă cei 128G dar le mai descarci tu din când in când...
OK, e bine si asa, luam cu 256 e cam scumpisor.
Depinde de tine ce stochezi acolo, cit stochezi.
Mie de exemplu si 64 gb imi ajunge, ba chiar si mai putin eu nu tiu mai nimic prin telefon, poate cateva pozi si aia e tot, poze care imi sunt de folos sa zic asa.
Deci tu trebuie sa stii ce tii in acel telefon. Dar daca ai computer, is ok aia 128, pentru ca daca umpli, poti elibera, poti sa mai tii si in icloud, sau poti transfera ce nu-ti sunt de folos asa zi de zi, in computer.
Ce faci man tiai mai luat risnita? Si acu stai sa cauti de preturi? Am intrebat pe cineva din familie de la mine, a zis ca nu stie am zis referitor la Esim, dar pot sa intreb miine ca si-a luat cumnatu acu 12 pro din RO, ala are sim normal, dar ii dau mesaj si sa intrebe la companie cand merge sa ia cartela, a avut alt telefon si banui cai trebuie nanosim, asa ca se duce sa ia si poate intreba cei cu astea Esim prin RO.
Am zis cai pot lua eu si ala 12, ca e mai ieftin aici, dar a zis ca nu mai are rabdare asa ca azi dimieata acolo la voi mi-a trimis deja poza
Dacă nu îți permiți să îți iei unul cu memorie mai mare, atunci ai putea pune un card special de memorie internă, chiar și în cazul în care crezi ca ai avea nevoie de mai multă memorie.
StefNN întreabă:
NimeniSiAtat întreabă:
Alexandra5550 întreabă: