| trasorv a întrebat:

Salut, rog daca stie cineva cum se blocheaza un apel cu nr ascuns, am un Nokia 2330c si un 2730c dar nu au optiunea asta si sunt cativa ani de cand un dobitoc suna mereu la unu sau doua noaptea. Stie cineva daca telefoanele cu simbian au asa ceva ca cele cu android stiu ca au? La politie nu am facut nimic au zis ca nu ma pot ajuta daca cel care ma suna nu profereaza injurii sau imi ameninta viata. As dori doar raspunsuri precise. Multumesc mult celor care-si fac timp pentru mine

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Power_seller_vl@yahoo.com Nu stiu daca mai este valabila acesta adresa. Era adresa unui tanar care se pricepe la facut telefoane sa-ti afiseze numarul. Apoi poti sa-l suni si tu pana se lasa pagubas. Sau schimba-ti numarul (e). Telefoanele cu Symbian unele au, altele n-au.Dar daca vrei totusi ia-ti unul cu android dual sim si ai scapat si de 2 telefoane.

| trasorv explică (pentru Salontanul):

Am trimis la adresa respectiva dar nu am primit nimic, probabil nu mai e valabila in rest celelalte sugestii sunt de neluat in seama. Merci

| LTAA a răspuns:

Poti sa le scoti sunetul si vibratiile, in timpul noptii sau pur si simplu, sa le opresti.

| alexmihay92 a răspuns:

Suna la relatii cu clientii ei te vor indruma.

| Mariotz a răspuns:

Suna la Vodafone si intrabal daca poti sa le blockez nu stiu daca mai este valabila

| trasorv explică (pentru Mariotz):

Mi-e foarte greu sa inteleg ce ai vrut sa spui...