| Sandu3 a întrebat:

Salut.Saptamana trecuta DIGI a renuntat la telefonia 3G lasand cu ochii in soare pe cei care au astfel de telefoane.Adica ne-au lasat fara internet mobil,cu alte cuvinte, restul mergand normal(voce, SMS)fiind pe 2G. Daca imi iau telefon 4G trebuie SIM 4G sau merge la fel de bine si cu cel actual care este 3G? Adica il mut dintr-un telefon in celalalt.Sau trebuie musai sim 4G?

9 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Nu ai mai pus această întrebare?

| gabicoo a răspuns:

Tipic celor de la GIGI!

| cfrtobias a răspuns (pentru gabicoo):

Foarte bine fac poate, doar nu ar tine pentru niste oameni 3G, ca implica si lor costuri

| gabicoo a răspuns (pentru cfrtobias):

E serviciu universal! Legea îi obligă să asigure funcționarea tuturor rețelelor fie 2G, 3G, 4G sau 5G!

| Wr3nch a răspuns (pentru gabicoo):

Da, pentru apeluri si mesajelaughing) nu zice nimic de internet, care inca nu e privit ca utilitate esențială la noi.

| Brizbriz a răspuns:

"Daca imi iau telefon 4G trebuie SIM 4G sau merge la fel de bine si cu cel actual care este 3G?"

1. sim 4g e un mit prapadit, am un sim de cu mult inainte de apare 4g si nu l-am schimbat, si merge pe 4g binemercic fara sa fac nimic

2. sa presupunem prin absurd ca, gresesc la pct 1, ei bine, daca ei au schimbat reteaua, atunci ei au obligatia sa iti schimbe si sim-ul, nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine 4 g ii istorie tu inca esti pe 3 g

| Dragon1007 a răspuns:

Nu exista sim 1-2-3-4-5G
Simul este pentru toate telefonul contează nu cred ca mai exista telefon cu 3g în momentul de fata

| Bula a răspuns (pentru Dragon1007):

Mai exista telefoane 3G (chiar cu butoane) care functioneaza in retelele Digi!
Doar in Bucuresti si doar internetul 3G a fost oprit.
Telefonia 3G functioneaza in continuare.