Samsung Galaxy Trend Lite, telefoanele Orange sunt niste chinezarii de la ZTE redenumite, ca in cazul tabletelor "romanesti"!
Samsung galaxyEste cel mai vândut Android dar asta nu înseamnă că este și cel mai bun telefon. Îmi place silueta, textura, greutatea. Îl ajută dar îl și penalizează plasticul carcasei. E totuși un aparat sexy de ținut în mână. Ecranul este superb și e HD adică poți vedea conținut video online la calitate excelentă. Bateria depășește cu ușurință o zi de muncă normală dar nu trece prânzul celei de-a doua. Camera foto e decentă dar nu strălucește. Stă binișor sub iPhone 5. Rulează orice aplicație impecabil și am făcut cu el și chestii mai sofisticate. I-am pus ce versiune de ROM am vrut și are spre exemplu și opțiuni de înregistrare apel, important pentru mine. Rulez camere IP, deschid servere, intru pe site-uri mai complexe. Mă enervează că se blochează însă. Are momente când pur și simplu camera nu se mai deschide, ecranul la fel. Cere o dată la câteva zile un restart general. La o lună o scoatere de baterie. Emailul pe Exchange îi mănâncă jumătate din baterie dacă lași activ serviciul la mai puțin de 5 minute între intervalele de descărcare.
Buna! pai, in primul rand uitate la procesor, inch si calitatea video-foto...asa,eu iti recomand Galaxy Trend Lite...are procesor bunicel pentru jocuri si un ecran mediu.Nu stiu cat de mare e, dar ti-l recomand!
anonim_4396 întreabă: