Nu este adevarat, nu esti bine informat.
Conform Legii nr.82/2012 nu se stocheaza continutul convorbirilor telefonice(este chiar interzisa expres inregistrarea convorbirilor) ci numai datele de trafic si acestea se pastreaza de operatorul de telefonie o perioada de numai 6 luni.
Pentru detalii poti citi legea aici: http://www.dreptonline.ro/......public.php
Deci daca as fi intr-un proces (zic asa) nu pot auzi ce am vorbit eu la telefon? decat data, ora, si durata convorbirii?
Da, asa este, cu exceptia cazului cand un judecator a autorizat interceptarea convorbirilor.
Scuze m-ai am o intrebare. Chiar daca a trecut 6 luni de zile. Judecatorul m-ai poate asculta convorbirile telefonice? Sau (MAMA, SORA, BUNICA ETC). Multumesc
Judecatorul nu asculta convorbirile telefonice, el da doar autorizarea de interceptare, la cererea organelor abilitate.
Si nu se pot intercepta convorbiri anterioare ci doar cele de dupa momentul autorizarii.
Mercii mult de ajutor.
O intrebare.Dar in Republica Moldova tot este prezenta aceasta lege sau e o altalege in legatura cu convorbirile salvate?!
Salut dar in Republica Moldova e in vigoare legea data. Oricum Convorbirile se inregistreaza sau nu?!
dndn întreabă: