IPhone 5
RAM 1 GB
Display nici macar HD
Camera 8 MP
Camera secundara 1.2 MP HD
Bateria de 225 ore in 2G / 225 ore in 3G
iOS 6.1.4
Xperia Z
RAM 2 GB
Display FULL HD
Camera 13 MP
Camera secundara 2.2 MP FULL HD
Bateria de 550 ore in 2G / 530 ore in 3G
Android 4.1.2
Apple in genera face telefoane de fite.
iPhone 5 mai are defecte: lumina solara direct in camera devine mov, se zgarie usor cel negru si nu poti timite prin Bluethoot decat intre aparatele de la Apple + ca iti rebuie sim special
Sony Xperia Z este superior lui iPhone 5
Eu zic ca xperia este de 10 ori mai bun, dar oricum iphone este de fite pentru ca numai bogati il au si smecheri, si vedetele.
eu as alege iphone 5!
Logic ca Iphone 5, dar daca nu esti sigur, uite cum le poti compara :
PASUL 1
intrii pe orange.ro
PASUL 2
sus o sa-ti apara CAUTA, scrii Sony Xperia Z, dai click pe primul link
PASUL 3
te intorci pe prima pagina, si procedezi la fel doar ca in loc de Sony Xperia Z, scrii Iphone 5
PASUL 4
dai in jos si o sa gasesti un buton COMPARA TELEFOANELE ( mai sus iti apare Sony Xperia Z; iPhone 5 ), dai click
PASUL 5
decizi ce telefon e mai bun! Succes!
Eu zic Sony... si chiar iti recomand sa arunci o privire aici: http://bit.ly/11Z5slp unde gasesti parerile celor care au cumparat deja acest telefon.
Le poti pune chiar si intrebari despre eventuale defecte.
Eu zic ca Sony xperia z ULTRA are procesor de 2.2 ghz quad core deci este boss peste toate telefoanele de pana acuma chiar si Samsung galaxy s 4
Sa stii ca nu numai procesorul conteaza, daca stam sa ne uitam la performante Z Ultra bate S4, dar alea sunt specificatii la care ramanem gura casca, dar ceea ce conteaza de fapt este exerienta de utilizare pe care o da fiecare telefon, degeaba ai tu procesor de 5 GHz quad-core daca se misca un dual-core de 1.5 GHz mai bine.
Zic si eu...n-am testat niciunul din telefoanele comparate, este doar o expresie . Acum nu spun ca iPhone este mai bun, eu sunt fan Sony, ziceam doar asa ca nu conteaza doar specificatiile.
Pai deja sunt teste in antutu a telefonului Sony xperia z ultra si este peste Samsung s 4 cu vreo 5 -6 de puncte
Ehh...daca ai vazut tu inseamna ca asa e
Eu m-am referit in caz ca nu ti-ai dat seama la 5-6 mii de puncte
WOW!
Mda....nustiu de ce razi tu acolo...dar de fapt putin imi pasa
Sony Xperia este si foarte rezistent si durabil ca un Samsung galaxy xcover. Sony Xperia Z declar castigator