Întrebare recomandată | PangeeaRogvaiv a întrebat:

Stie cineva cum pot bloca accesul apelurilor private la numarul meu, pe un telefon Nokia 2760? Este un dobitoc care ma streseaza cam de o luna cu apeluri cu numar privat, asta pentru ca nu am vrut sa am o relatie cu el si am avut curajul sa-i spun ca nu-l plac si i-am mai zis nici sa nu ma mai sune. De atunci cred ca se razbuna in felul asta pe mine cu apelurile private pe telefon. Interesant este faptul ca mereu cand primesc cate un apel din asta, mi le da pe toate acceasi ora, respectiv 17.45. Spuneti-mi ce sa as sputea sa fac in cazul asta, ca ma dispera rau de tot si ma si enerveaza la culme cand vad cat este de prost. Va rog ajutati-ma! Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Hieer a răspuns:

Setari apel-setari comune-respingere apel-si acolo alegihappy sau daca nu ai asa cum ti-am zis m-ai sus, atunci: setari apel -respingere apel

39 răspunsuri:
| PangeeaRogvaiv explică (pentru 21ndst1llach1ld):

Mda...problema este cu atat mai rea cu cat matusa mea mi-a facut cunostinta cu el in luna mai anul asta. Dupa o luna si jumatate de discutii, ne vedeam mai rar pentru ca el locuieste cam la 90 km distanta de mine, dar venea la tragere in poligon in orasul meu ( el fiind subofiter in jandarmerie), ma innebunea efectiv cu telefoanele, de dimineata pana seara. Ca trebuia sau nu sa sune, el suna, nu tinea cont de ora de nimic, iar eu trebuia sa ma conformez a ceea ce dorea el, adica sa-i raspund prompt la telefon. Daca nu-i raspundeam cred ca ma suna de vreo 30-40 de ori incontinuu si imi mai dadea si vreo 10-15 mesaje, in care desigur imi zicea sa-i raspund la telefon. Apoi, daca era in tura de noapte d=la servici, se stia ca de la ora 22 seara nu mai puteam dormi, pentru ca trebuia sa vorbesc cu el la telefon ca ma suna si ma tinea de vorba de la ora 22 pana pe la 3-4 dimineata, eram capie de somn a doua zi.Nu aveam voie sa-i spun sa nu ma mai sune pentru ca ma intreba fara nerusinare daca alte treburi sunt mai importante decat el? Apoi daca in timpul discutiei ii spuneam ca vorbim mai tarziu pentru ca aveam cine stie ce treaba de facut, ca fiecare acum, imi spunea ca ii fac expedierea si ca ii inchid telefonul in nas. La o saptamana dupa ce ne-am cunoscut i-a casunat sa se insoare, iar eu i-am spus sa facem cununia civila, am spus-o mai mult sa vad ce vrea exact si am inteles ca nu ii era de o relatie serioasa pentru ca nu vroia sa aiba o familie ci sa experimentam asa treaba cu casatoria. Din iunie de cand am vorbit ultim data cu el, m-a mai sunat de cateva ori cu numarul lui, ultimul apel fiind de ziua lui pe 6 octombrie. Stiam ca este ziua lui, dar nu l-am sunat deloc sa-i urez la multi ani. In schimb m-a sunat el pe mine sa ma faca atenta si tot nu l-am sunat. De Sf Parascheva i-am dat eu un mesaj in care i-am spus sa ma lase in pace ca nu mai avem ce discuta. Mi-a zis atunci ca a renuntat de mult sa ma mai sune si alte aberatii de genul asta. De luna trecuta mai exact dupa 7 noiembrie ma streseaza cu apelurile necunoscute si ma suna numai la aceeasi ora, este foarte punctual, nici mai devreme, nici mai tarziu, ora fixa. Ne-am certat pentru ca a fost nesimtit, nu stia sa se comporte, m-a jignit, ma considera mai inferioara decat el, desi am o facultate, am o pregatire, ceea ce el nu are, nu are decat liceul si ce-i mai dureros ca nu stie la 28 de ani nici sa scrie bine romaneste, dar jigneste pe altul. Eu sunt o fire calma, rationala, nu ma enervez din orice, nu jignesc omul, nu sunt niciodata cu tonul ridicat sau sa stau numai cu cearta, asa sunt eu. Nu a fost bine, pentru asta m-a considerat o proasta care nu sunt in stare de nimic, partea dureroasa este ca mi-a spus-o in fatasi de fata cu mama si matusa. Cand l-am intrebat ce-i cu vorbele astea, mi-a zis ca lui ii place sa spuna omului in fata ce gandeste, dar nu stie cand anume trebuie sa faca asta si mai ales ce sa spuna, nu are simtul asta diplomatic in el.

Răspuns utilizator avertizat

Pare a avea un comportament de om obsedat care nu accepta realitatea si nici sa fie el refuzat de o femeie. Problema este ca vede numai defectele altora, pe ale lui nu, tot ce face el considera ca este bine, chiar daca o da in bara nu-si recunoaste greseala niciodata. Cred ca treaba cu apelurile este un mod de razbunare, poate ca asa intelege el dragostea daca o putem numi asa. Luna trecuta i-am spus ca plec in Anglia sa semnez un contract de colaborare cu o editura din Londra pentru promovarea unei carti pe plan international. Dar i-am mai spus ca in Londra stau 2 zile, dupa care plec la Roma pentru ca primisem o invitatie din partea unui foarte bun prieten, dupa care urma sa plecam impreuna cateva zile la Paris, planuisem de mult timp, vreo 2 ani excursia asta la Paris. Eu am plecat din tara pe 5 noiembrie, pe 7 eram la Roma. Gresala mea a fost ca i-am spus dobitocului ca pe 7 ajung la Roma si chiar pe 7 noiembrie am primit primul apel cu numar ascuns. I-am zis sa nu ma mai sune cu numar privat fiindca stiu ca el o face, nu are cine, stiu cui i-am dat telefonul. Nu mi-a raspuns la acel mesaj atunci, dar dupa vreo 2 saptamani iar m-a sunat, tot cu numar privat. Pe amicul meu de la Roma il stie din telefonul meu, eu avand niste poze ale lui. Mi-a luat telefonul nesimtitul fara sa-mi ceara acordul, alta marlanie si a inceput sa se uite in el ca si cum era al lui, la mesaje, la poze etc.

Pai nu m-am inhaitat eu de buna voie, inaintea lui am vorbit cu un baiat care era economist. Mi-a facut matusa mea cunostinta cu el, mi-a spus mai de mult de el de vreo 2-3 ani, daca imi amintesc bine si il lauda mereu in fata mea ca-i "rupt din soare". El este un nepot de verisor unchiului meu ( sotul matusei mele si cu tatal baiatului veri). Nu exista niciun grad de rudenie intre noi. Matusa este sora mamei mele. Timp de 1 luna jumate cat am vorbit cu el, matusa venea zilnic la mine, chiar si de 2 ori pe zi si il lauda in fata mea, iar pe mine ma critica tot timpul in fata lui, pentru ca intre mama si matusa niciodata nu a fost intelegere si armonie, ca drept urmare, nici pe mine nu ma avea la suflet.

| razboinicu2016 a răspuns:

Eu am la telefon o setare care il respinge automat, dau la nr lui, setari si respigere automata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. vezi daca poti instala programul "blacklist" pe telefonul tau;
2. faci o plangere la politie, cu acea plangere inregistrata mergi la Vodafone/Orange/cosmote ( unde esti tu ) si obtii numarul. Tu il obtii mai repede, altfel politia o va face mai incet si idiotul poate sa-l schimbe in timp. Ideea este sa obtii de la compania de telefonie numele, daca nu este pe cartela. Daca este pe cartela este mult mai dificil, dar poti incerca sa cauti anunturi sau informatii despre el pe net si cumva sa se intalneasca vreun prieten cu el sa-i explice care-i treaba cu apelurile si ce legatura se poate face intre vanatai si apeluri. big grin

| Maria-Alexandra_Popescu_1995 a răspuns (pentru rtvskyline):

La Huawei?