Nu sunt sigura de ce merge mai greu un accident in fabrica probabil... Este posibil sa ti-l inlocuiasca depinde si de procesor... Al tau si al lui pot fi diferite si prin asta depinde de pret daca a dat mai mult este posibil ca procesorul lui sa fie mai mare:-)
Din pacate nu depinde de pret, sau procesor sau alte cele atat timp cat sunt 2 telefoane indentice, au acelias componente acelasi sistem de operare, singura problema care ar putea fi este ca s-a facut o greseala la instalarea softului in fabrica.(dar este doar parerea mea)eu nu am prea vazut asa ceva iti spun sincer...si nici nu am avut telefoane Allview...si nici nu cred ca se poate remedia intr-un fel aceasta problema dar pentru linistirea ta ai putea sa mergi la un service gsm si sa intrebi care ar fi problema si daca exista vreo solutie pentru a o remedia
MULTA BAFTA O SA AI NEVOIE
Telefoanele au fost luate la acelasi pret adica 1000 de lei, chiar daca acum sunt mai ieftine. Chiar nu stiu care este problema, dar credeti ca atata timp cat am bonul fiscal, garantia pe 2 ani plus cutia si restul lucrurilor de la telefon intacte imi pot lua banii oare inapoi sau sa primesc altul nou?