Am gasit asta pentru tine:
"Deblocarea prin operator
Contactați operatorul de telefonie la care este blocat iPhone-ul (Orange, Vodafone, Telekom etc.).
Solicitați deblocarea dispozitivului pentru a putea fi folosit cu alți operatori.
Operatorul vă va furniza un cod de deblocare sau va debloca dispozitivul la distanță.
După deblocare, iPhone-ul poate fi folosit cu cartele SIM de la alți operatori."
De unde ai cumparat telefonul? Din magazin nou cu garantie sau de la cineva de pe Olx? Daca l ai cumparat de pe olx suna l pe cel de la care l ai cumparat sa iti dea toate parolele sau sa iti dea banii inapoi si îi dai telefonul ca e țeapă.
Ai configurat telefonul ca nou, adica? Cind cumperi un telefon, hai sa vorbim de iPhone, cel care il vinde trebuie sa il reseteze la setarile din fabrica, sa stearga tot de pe el, orice parola, orice chestie.
Daca tu ai cumparat acel telefon iar vinzatorul n-a facut asta, logic ca acum iti cere cod, parola ceva, trebuie sa intrebi pe cel care la avut ce parola o avea.
Chair nu stiu despre ce cod de deblocare vorbesti tu.Eu am dat iPhonul meu lui mama, dar am sters tot de pe el, telefonul era ca si cum acum ar fi fost cumparat, deci a intrat si-a pus datele ei, la configurat cum vrea ea.
La tine nu stiu despre ce cod de deblocare vorbesti. Daca ai pus paprola, poate cati cere parola, tu stii ceai facut cu telefonul ala.
Am rezolvat ma duc la un servis cu factura si garanția si cu cutia si telefonul si sami reseteze, sa-i dea un factory reset la iphone ca e luat de pe flip.ro (faza pe care am pățit o eu e ca am descis telefonul si m-a intrebat trec datele de pe cel vechi sau il configurez ca nou si l-am configurat ca nou dispozitiv cu Apple id si alea, și am pus face id și s-a intamplat sa nu mai vrea sa ea parola sa il deblocez