| AndreiSaigo a întrebat:

Salut,sunt pe reteaua Orange si momentan am un telefon cu cartela sim.Luna viitoare imi cumpar un nou telefon care accepta doar microsim.Intrebarea mea este daca ma duc la Orange sa-mi schimbe cartela va trebui sa platesc ceva? Am citit pe siteul lor ca daca nu mi-am schimbat cartela pana acum, e gratuit.

Răspuns Câştigător
| Dragonlite a răspuns:

Nu iti i-a nici un ban

6 răspunsuri:
| DeeYa7 a răspuns:

Din cate stiu nu trebuie sa platesti dar si eu mi-am schimbat telefonul doar ca eu am taiat singura cu grija cartela ajutandu-ma de alta cartela mica si a functionat

| Floryan_Vlad_1991 a răspuns:

Trebuie sa plătești ceva nu e mult dar poti sa o tai singur daca ai un prieten ce deține o cartela microsim pui microsimul pe cartela sim o marchezi si o tai cu un cuter eu asa am facut

| furrball a răspuns:

Nu te va costa nimic

| WaterDrop a răspuns:

O poti decupa.

| IoanaIonuca a răspuns:

Nu trebuie sa platesti, o sa-ti dea ei o cartela noua si gata. Numai sa ai grija cum faci cu numerele de telefon, sa nu le pierzi laughing

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poţi schimba cartela SIM veche cu una Micro-SIM nouă ( cu acelaşi număr ) la orice reprezentanţă a operatorului de telefonie mobilă ( Orange Shop )!
Prima schimbare ar trebui să fie gratuită, dar te poate costa în jur de 30-40 lei ( în funcţie de reprezentanţă/agent de vânzări )...

Toate cele bune!