| Jigokunokishi a întrebat:

Salut, sunt pe Vodafone. In weekend trebuie sa merg in Germania si vreau sa stiu, daca vreau sa folosesc netul acolo trebuie sa activez roamingul sau se comuta singur sau cum e? Daca folosesc netul acolo voi fi tarifat extra?

5 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

In functie de extraoptiunea pe care o ai o sa poti folosii roamingul o anumita perioada de timp sau un anumit numar de MB. Aceste informatii le ai in aplicatia My Vodafone. Roamingul se activeaza din setarile telefonului.

| UserRo10 a răspuns:

Roamingul trebuie activat neaparat inainte de a pleca din tara. Se activeaza din setarile telefonului sau printr-un apel la serviciul clienti. Exista taxa de roamning cam piperata

| GabrielDaniel01 a răspuns:

Din cate stiu eu te taxeaza si cam mult, cel mai bine suna la ei si intraba

| suntserios a răspuns (pentru GabrielDaniel01):

Se face acusi un an de cand poti folosi optiunile pa care la ai in tara si in roamning fara costuri suplimentare

| Mattia_Mantovani_1991 a răspuns:

Salut, depinde daca si acolo in Germania este Vodafone fara magazin nu poti sa a i roaming activat si se activeaza automat fara ca tu a faci nimic, apropo pentru asigurarea ca esti in tara aceea iti vor trimite inainte un mesaj ca ati ajuns in tara respectiva si ca veti putea folosi datele mobile si da trebuie platit extra