| Liviu321 a întrebat:

Tata doreste sa isi achizitioneze un telefon. Bugetul este de 600 700 lei maxim. Il foloseste in special pentru Facebook si Youtube si apeluri desigur. Ce recomandati in banii acestia?(telefon la liber, nu la abonament)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Xiaomi Redmi 5

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Huawei Y6 2018. Este bine sa iei un telefon cu softul la zi (adica aparut in 2018). Eu i-am luat sotiei unul si a vrut si nora mea. I-am luat si ei si amandoua sunt foarte multumite de telefoane.

| gelu1970 a răspuns:

Din câte vad aveți boala Samsung.
După ce mai pierzi timpul aici?
Cumpăra un iphone de mâna adoua sau un Samsung ieftin.
Doar sunt singurele mărci din România.
Ce trist...

| Bogdan70001 a răspuns:

Cel mai bun telefon la suma asta SI TE ASIGUR, este Xiaomi Redmi 4X.Cel mai bun pret pentru ce ofera.Nu-ti lua Samsung pentru ca cele de la Samsung sunt si scumpe si degeaba

| Începătorul988 a răspuns:

Salut. Galaxy j5 2016/2017

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice telefon dar nu Samsung J-series ca o sa aiba probleme in mod constant cu ele.
Prin Facebook si Youtube inteleg sa vizioneze o gramada de lucruri, prin apeluri inteleg macar 2-6 ore pe zi, deci Samsung nu face fata. Se blocheaza in mod constant.

| Liviu321 explică (pentru anonim_4396):

Momentan are un Huawei dar e vai de el, merge prost rau. Eu am s7 edge si nu am probleme. Acum a zis ca nu vrea sa isi ia chinezarii. De asta am zis sa incerce cu un Samsung.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Liviu321):

S-urile n-au nici-o problema, dar J-urile da. J-urile sunt facute in Japan, asta e problema lor. Ti-a recomandat cineva Xiaomi, LG, practic orice de la firmele astea.

| Liviu321 explică:

Pana la urma am luat un Xiaomi redmi 5 plus la 699 lei. Sper sa fie alegerea potrivita. Multumesc pentru sfaturi!

| kr.mdy a răspuns:

Samsung j3, LG k10.

| GanduriDeCafea a răspuns:

Huawei P9 lite varianta 2016, se misca foarte bine, am avut si recomand happy