Si eu vreau sa-mi iau alt telefon, astept oneplus 6, vreau varianta de 256gb si 8gb ram.
Am citit despre5t ca nu prea e asa bun la camera si la astea, nu are water si nici dusr proof. Da 6 o sa le aiba si chiar si wireless si orice si procesor mai nou. Dar s ar merita o firma ca asta? Eram foarte interesat de acest telefon dar am citit reweuri de la cunparatori nu de la martalogii de pe Youtube care sunt platiti sa faca bine.
Daca vrei o camera buna, cu 400 euro iti cumperi Nikon 3300.
Sa cumperi un telefon pentru camera foto sau ca sa il bagi in acvariu e o prostie tipic mentalitații românești.
One plus 6 e normal sa fie mai potent. Incorporeaza Snapdragon 845, cu respect al 835 ce vine in 5T.
Ai in teorie e rezistent la apa. Insa nu te sfatuiesc sa il testezi. Daca vrei sa te arunci in piscina cu telefonul cumpara un ihunt.
In cealalta ordine de idei, 5T il poti cumpara cu 400 euro pe ebay. Fabricantul a epuizat stock.
Crezi ca daca era asa de rau il vindeau asa de bine?
6 o sa coste in Europa peste 630 euro. Si pâna nu e testat de catre cumparatori eu nu as cumpara. Tu faci cum crezi. Nici la un 5T nu o sa ajungi sa ii dai utilitate sau sa il exprimi.
Cumpara ceea ce consideri ca e mai bine.
Cu 600 euro poti cumpara un Samsung sau un Iphone. Asa esti pe aceeași treaptă cu "românul standart".
Eu m-aș gândi bine inainte sa imi cheltui 600.
PS: e un dobitoc pe aici, unul Darkness, care slavește Samsung.
Zice ca e cel mai bun telefon. Așa ca poate iti recomanda el un Samsung.
Bafta.
Amazon si ebay sunt pagini sigure in comparatie cu altele. Pe ebay se vand si produse desigilate sau second hand insa e specificat atunci cand produsul nu e nou.
Daca spui ca ai spart 4 telefoane pana acum, e o idee buna sa cumperi un telefon de 600 euro ca sa il spargi?
Ebay e cel mai mare retailer online la nivel mondial. N-ai tu grijă
Nu, chiar nu am scos... https://www.phonearena.com/......n_id100464
Si daca ai spart intr-un an 4 telefoane, ce sa-ti zic... ia-ti unul rugged :))
OnePlus 6
S-a anunțat că iese pe 16 mai.
Google Pixel 2. Alt Android cam greu să le bată pe astea.
Anonim9876456 întreabă: