Du-te sa il vezi, dar de ce sa iei ceva ce nu vrei? 50 de lei merita, dar la pretul asta cred ca este varza.
Vodafone P6 nu exista.
Poate te referi la Huawei P6, vandut de Vodafone, oferit gratis la abonamente, si blocat in reteaua lor.
Daca e intr-adevar Huawei P6, dar in stare BUNA si functional, merita cam 250 ron, in functie de stare si durata de viata a bateriei.
Daca cere 50, e clar ca e praf, si nu merita sa arunci banii.
https://www.amazon.de/......B00DGJ6BIW
acesta e?
Salut! Si ce daca te roaga? Poate vrea sa gaseasca un fraier sa il pacaleasca. Tu faci ce vrei tu si dupa cum gandesti tu sau faci ce vrea altul? Daca eu ma rog de tine acum sa imi cumperi televizorul si sa imi dai 5000 de lei pe el ca este foarte bun, tu il cumperi doar pentru ca ma rog de tine? Tu nici macar nu stii daca exista modelul ala de telefon si vrei sa il cumperi ca te roaga un strain?
Telefonu, este, Vodafone sped, smart 6 va rog, pareri
Du-te sa il vezi, dar de ce sa iei ceva ce nu vrei? 50 de lei merita, dar la pretul asta cred ca este varza.
Nu stiu ce sa spun poate are nevoie de bani daca merge telefonul eu asi spune sa-l iei dar sa fie cu verificare pachiet sa nu iti traga teapa!
Sau daca nu intra pe google si scrie numele la telefon si,, Vodafone... specificati"
Sau cere depe google specificatile telefonului si daca e bun ia-l ca 50 de lei nu e mult
MoiseIonutz întreabă:
Anonim9876456 întreabă: