| Denila123 a întrebat:

Salut, telefonul Vodafone p6 este bun, ma roaga cineva, de pe olx sa-i dau 50 lei pe el, si nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| AlexElektro1987 a răspuns:

Du-te sa il vezi, dar de ce sa iei ceva ce nu vrei? 50 de lei merita, dar la pretul asta cred ca este varza.

23 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă nu-l mai folosești, dă-l. Poate mai ciupești 20-30 lei

| NLS a răspuns:

Vodafone P6 nu exista.
Poate te referi la Huawei P6, vandut de Vodafone, oferit gratis la abonamente, si blocat in reteaua lor.

| NLS a răspuns:

Daca e intr-adevar Huawei P6, dar in stare BUNA si functional, merita cam 250 ron, in functie de stare si durata de viata a bateriei.
Daca cere 50, e clar ca e praf, si nu merita sa arunci banii.

https://www.amazon.de/......B00DGJ6BIW

acesta e?

| AlexElektro1987 a răspuns:

Salut! Si ce daca te roaga? Poate vrea sa gaseasca un fraier sa il pacaleasca. Tu faci ce vrei tu si dupa cum gandesti tu sau faci ce vrea altul? Daca eu ma rog de tine acum sa imi cumperi televizorul si sa imi dai 5000 de lei pe el ca este foarte bun, tu il cumperi doar pentru ca ma rog de tine? Tu nici macar nu stii daca exista modelul ala de telefon si vrei sa il cumperi ca te roaga un strain?

| Denila123 explică (pentru AlexElektro1987):

Telefonu, este, Vodafone sped, smart 6 va rog, pareri

| AlexElektro1987 a răspuns (pentru Denila123):

Du-te sa il vezi, dar de ce sa iei ceva ce nu vrei? 50 de lei merita, dar la pretul asta cred ca este varza.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Spune-i ca nu se poate. E prea putin pentru un p6.

| RecKinul a răspuns:

Poate te referi la Vodafone Smart prime 6. La banii aceștia se merită.

| Denila123 explică (pentru RecKinul):

Ok, voi, merge, sa vad, ce ar avea, si voi, raspunde aici cu ce am facut

| banud a răspuns:

Nu stiu ce sa spun poate are nevoie de bani daca merge telefonul eu asi spune sa-l iei dar sa fie cu verificare pachiet sa nu iti traga teapa!

| Denila123 explică (pentru banud):

Ma duc personal, sa-l vad

| banud a răspuns:

Cum ii zice pe olx ca poate il iau eu daca nul vrei tu?

| banud a răspuns:

Sau daca nu intra pe google si scrie numele la telefon si,, Vodafone... specificati"

| banud a răspuns:

Sau cere depe google specificatile telefonului si daca e bun ia-l ca 50 de lei nu e mult

Cere 100 acu, nul mai eau

| banud a răspuns (pentru Denila123):

Nui da atat ca Vodafone nu e o marca destul de buna mai pui un milion jumate si iei un tel.bun nu te baga in treaba asta daca vrea atat cand era 50 mai merea dar deja a exagerat

Sall, l-am luat azi, de la el, eam dat 60 lei, da socotit 100 lei, cu taxi,, cu drum cu tot da sunt foarte multumit,

Telefonul este bun? Merge? Isi face treba!? Daca mere si e bun e bine bravo chiar ma bucur

E, nou, si bun, chiar isi face treaba, acu trebuie sai cumpar o husa

| Denila123 explică (pentru Denila123):

Am făcut o alegere buna, da am ajuns, la bani, la 100 lei drum tot. sunt mulțumit.

Nu-i nimic 100 de lei cu tot cu drum nu e deloc rau e bine ca functioneaza si merge bine ma bucur sa il folosesti sanatos husa nu e scumpa 20-30 lei mai mult nu e

Ms, mult,

Cu placere frate ori cand!

| banud a răspuns:

Ok